Takto připravené rizoto jistě neznáš.
Božena Kolářová, Pouště
Ingredience
- 1 květák
- 1 červená paprika
- 200 g rýže
- 400 g mleté maso
- 1 lžička grilovací koření
- trocha soli a pepře
- 2 vejce
- 1 lžíce máslo
- 60 g tvrdý dýr
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Květák rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě. Papriku nakrájíme na nudličky. Rýži uvaříme podle návodu.
-
Květák rozmačkáme vidličkou, nasypeme do mísy a přidáme ostatní suroviny.Okořeníme, osolíme, přidáme vejce a zamícháme.
-
Zapékací mísu vymažeme máslem a naplníme květákovou směsí. Povrch hustě posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme.