Reklama
Kuřecí řízky s dýní
Fotogalerie:

Kuřecí řízky s dýní

Květa Hošková

Vratimov

Nejchutnější je dýně hokaido.

Květa Hošková, Vratimov

Ingredience

  • dle potřeby olej
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česnek
  • 500 g dýně
  • 1 kostka slepičí bujon
  • trocha soli
  • 5 ks velké brambory
  • 500 g kuřecí řízky
  • trocha mleté papriky

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme česnek, nasekanou dýni a bujon. Podlijeme, podle chuti osolíme a dusíme. Zvlášť dáme uvařit brambory.

  2. Maso naklepeme a osolíme. Smícháme olej s mletou paprikou, směsí maso po obou stranách potřeme a grilujeme. Servírujeme s dýní a vařenými brambory.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Knedlíčky s balkánským sýrem

Knedlíčky s balkánským sýrem

Netradiční jídlo, které můžeš uvařit k obědu nebo k večeři. Elisabeta Hruza, Žatec...
Za pár korun /06.05.11
Houbová polévka s nočky

Houbová polévka s nočky

Zdeňka Polanská, Vsetín

Za pár korun /09.08.18
Zelná polévka

Zelná polévka

Zelňačka s klobáskou nikdy nezklame.
Ivana Bartušková, Bítovčice
Za pár korun /29.12.10
Fusilli s vepřovými nudličkami

Fusilli s vepřovými nudličkami

Oblíbená vřetýnka připravuji nejraději s touto omáčkou.

Miroslava Krátká, ...

Za pár korun /27.04.17
Barevná kapsa se zeleninou

Barevná kapsa se zeleninou

Zeleninová náplň je krásně barevná.

Ivana Černá, Praha

Za pár korun /12.03.15
Brambory s nočky po staročesku

Brambory s nočky po staročesku

Recept jsem objevila v jedné staré kuchařce. Je to fakt pochoutka!
Vlasta Malá, ...
Za pár korun /23.07.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu