Reklama
Kuřecí řízek s hořčicí
Fotogalerie:

Kuřecí řízek s hořčicí

Jan Cependa
Jan Cependa
Ostrava

Jednoduchá dobrota, která nikoho nezklame.

Ingredience

  • 400 g kuřecí prsa
  • z 1 citronu citronová šťáva
  • 1 lžíce olivový olej
  • na potření plnotučná hořčice
  • dle potřeby strouhanka na obalení
  • špetka sůl
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, nakrájíme na čtyři plátky a osolíme. V misce smícháme citronovou šťávu s olivovým olejem. Do připravené marinády vložíme plátky masa a necháme marinovat minimálně 1 hodinu.


  2. Plátky masa vyjmeme z marinády, z obou stran je potřeme hořčicí a obalíme je ve strouhance. Smažíme v pánvi na rozpáleném oleji dozlatova. Jako příloha se hodí bramborová kaše a čerstvá zelenina.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zelná polévka se zkaramelizovanou baby karotkou

Zelná polévka se zkaramelizovanou baby karotkou

Výborná zelná polévka dle mé fantazie. Martin Táborský, Krnov
Za pár korun /02.06.13
Sýrové bábovičky s okurkovým salátem

Sýrové bábovičky s okurkovým salátem

Jsou roztomilé, vypadají velmi hezky a chutnají báječně. Skvělá delikatesa pro milou ...
Za pár korun /19.11.10
Odpalované noky zapečené se sýrem

Odpalované noky zapečené se sýrem

Můžeš je posypat pažitkou nebo pokrájenou mladou cibulkou.

Alena Rychlá, České ...

Za pár korun /13.05.15
Koláč s pórkem

Koláč s pórkem

Koláč vydrží dlouho vláčný.

Hana Šátralová, Praha

Za pár korun /25.07.17
Bramborové válečky  se sýrem

Bramborové válečky se sýrem

Recept přinesl manžel z nějakého občerstvení. Je překvapivě dobrý.
Marta ...
Za pár korun /06.05.11
Zapečené alsaské zelí

Zapečené alsaské zelí

Vyzkoušej tuto zajímavou pochoutku.

Marta Čermáková, Blatná

Za pár korun /02.03.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu