Reklama
Kuřecí játra s těstovinami
Fotogalerie:

Kuřecí játra s těstovinami

Jitka Kottová

Prachatice
Tato směs do pekáče je levná a dobrá.
Jitka Kottová, Prachatice

Ingredience

  • 3 lžíce olej olivový
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česnek
  • 250 g játra kuřecí
  • 1/2 lžičky sůl
  • 1/2 lžičky pepř
  • 1 pórek
  • 1 kapie
  • 150 g těstoviny
  • 100 g niva
  • 100 ml smetana

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek‚ přidáme pokrájená kuřecí játra a podusíme na mírnějším ohni.Osolíme a opepříme. Přidáme nakrájený pórek i kapii a ještě podusíme.
  2. Mezitím uvaříme těstoviny a nahrubo nastrouháme nivu. Do zapékacího pekáčku dáme vrstvu těstovin‚ pak směs s játry a opět těstoviny. Zalijeme smetanou a posypeme nastrouhaným sýrem.Zapečeme v troubě.

Pošli recept! 5/2009 (15.4.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapékaný květák se sýrem

Zapékaný květák se sýrem

Děti by tuto dobrotu jedly pořád. Jana Lhotáková, Soběslav
Za pár korun /31.08.15
Žampionové palačinky

Žampionové palačinky

Nasladko je nemusím, ale slané mi chutnají.
Jan Strouhal, Česká Třebová
Za pár korun /23.12.11
Jarní masová roláda

Jarní masová roláda

Aby byla opravdu jarní, přidej ke špenátu hrst nasekaných mladých kopřiv.

Alena ...

Za pár korun /04.05.13
Kuřecí vývar s koriandrem

Kuřecí vývar s koriandrem

Těstovinovou rýži máme v polévce rádi.

Eva Klamová, Poděbrady

Za pár korun /08.04.15
Jemná domácí paštika

Jemná domácí paštika

Je výborná s opečenou bagetou.

Helena Macková, Vsetín

Za pár korun /25.01.14
Krkonošská polévka

Krkonošská polévka

Nejraději ji mám hustě posypanou nasekanými lístky čerstvého libečku.

Jarka ...

Za pár korun /06.11.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu