Reklama
Kuřecí guláš se sojovým masem
Fotogalerie:

Kuřecí guláš se sojovým masem

Martina Nečasová
Martina Nečasová
Rosice u Chrasti

Příjdou si na své milovníci masa i milovníci kytiček.

Martina Nečasová, Rosice u Chrasti

Ingredience

  • 400 g kuřecí prsa
  • 1 balení sojové mudličky
  • 1 velká cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 2 lžíce hladká mouka
  • sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso omyjeme a narájíme na kostičky. Sojové maso zalijeme vroucí vodou a necháme asi 10 minut bobtnat, aby změklo.

  2. Na oleji osmahneme cibuli a poté k ní přidáme kuřecí maso, necháme zatáhnout a přihodíme česnek na plátky. Vše zalijeme vodou, vložíme i sojové maso, sůl a pepř a přivedeme k varu.

  3. Když se začne guláš vařit zahustíme zásmažkou a prováříme asi 25 minut.

    Podáváme s dušenou rýží.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Slaný koláč

Slaný koláč

Díky smetaně je krásně vláčný. Tereza Nováková, Uherské Hradiště
Za pár korun /06.08.15
Pikantní čalamáda

Pikantní čalamáda

Skvěle se hodí třeba ke grilovanému masu.

Jana Krutilová, Olešnice

Za pár korun /15.08.15
Sekaná se syrovou okurkou

Sekaná se syrovou okurkou

Sekanou moji jedlíci opravdu milují, a tak ji připravuji docela často. Jednou jsem si ale ...
Za pár korun /06.10.08
Brokolicový nákyp

Brokolicový nákyp

Je skvělý, jen je potřeba dát pozor na množství soli, balkánský sýr bývá ...

Za pár korun /07.08.15
Bramborové zlaťáky

Bramborové zlaťáky

Jednoduchá, chutná a rychlá úprava brambor.
Lenka Vašutová, Litoměřice
Za pár korun /29.08.11
Bílé fazole v chilli

Bílé fazole v chilli

Rychlý a levný recept na dobrou večeři.
Rudolf Kristl, Havířov
Za pár korun /19.11.08
 

Nejnovější

Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň
Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
Rozinková bábovka

Rozinková bábovka

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /01.11.19
Řezy krémeš

Řezy krémeš

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /01.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama