Reklama
Reklama
Krůtí prsíčka na medu s opečenými brambory
Fotogalerie:

Krůtí prsíčka na medu s opečenými brambory

Tereza Motalová
Tereza Motalová
Ostrava-Mar.Hory

Výborný a rychlý recept vhodný jak na dobrý oběd, tak na rychlou večeři.

Tereza Motalová, Ostrava

Ingredience

  • 6 plátků krůtí prsa
  • brambory
  • sůl
  • pepř dle chuti
  • trocha medu
  • hladká mouka

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Krůtí prsní řízky si nasolíme a napepříme dle chuti po obou stranách a obalíme v hladké mouce.
  2. Vložíme do trouby na rozpálený plech a o krátce opečeme z obou stran. Pomažeme medem a opečeme dozlatova.
  3. Brambory omyjeme a nakrájíme na kolečka. Vložíme k masu a pomalu pečeme do změknutí. Přeléváme výpekem. 
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Papriky na karí s pečenými bramborami

Papriky na karí s pečenými bramborami

Zdravá zeleninová dobrota je vhodná nejen pro vegetariány. Chutná opravdu všem. Klára ...
Za pár korun /29.08.14
Čalamáda ze zelí a paprik

Čalamáda ze zelí a paprik

Tento recept mám od maminky, která je jednak velká zahradnice a také výborná ...
Za pár korun /12.12.08
Jatýrka na tymiánu

Jatýrka na tymiánu

Voňavé koření dodá jídlu velmi zajímavé aroma.
Kateřina Miláčková, Praha
Za pár korun /09.11.09
Slané tvarohové koláčky

Slané tvarohové koláčky

Svěží jarní večeře za pár korun, která tě zasytí a dodá ti vitaminy.

Vojta ...

Za pár korun /29.04.16
Horké ostružiny

Horké ostružiny

Palačinky plněné meruňkovým džemem, podávané s ostružinovou omáčkou.

Alena ...

Za pár korun /23.07.17
Pštrosí vejce s kaší

Pštrosí vejce s kaší

Mám-li na zahradě čerstvý libeček, přidávám do masové směsi jednu nasekanou ...

Za pár korun /01.04.15
 

Nejnovější

Makový závin

Makový závin

Podle receptu Ilony Vrtilové z České Lípy
Sladký život /09.03.19
Minibábovičky s ovocem

Minibábovičky s ovocem

Lucie Šrámková, Praha

Sladký život /06.03.19
Polévka s nudlemi

Polévka s nudlemi

Marta Dušná, Karlovy Vary

Škola vaření /05.03.19
Hovězí plátky na houbách

Hovězí plátky na houbách

Zdeňka Blažková, Vsetín

Škola vaření /05.03.19
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu

Evy Dostálkové z Humpolce

Zdravě a chutně /05.03.19
Klasický tatarák

Klasický tatarák

Petra Kračmářová, Kladno

Všehochuť /05.03.19
Cikánská roláda

Cikánská roláda

Tomáš Mika, Brno

Všehochuť /05.03.19
Chilli guláš

Chilli guláš

Podle receptu

Jitky Pletkové z Náchoda

Všehochuť /05.03.19
Panenka na zeleném pepři

Panenka na zeleném pepři

Andrea Janáková, Polička

Za pár korun /04.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama