Reklama
Krůtí prsíčka na medu s opečenými brambory
Fotogalerie:

Krůtí prsíčka na medu s opečenými brambory

Tereza Motalová
Tereza Motalová
Ostrava-Mar.Hory

Výborný a rychlý recept vhodný jak na dobrý oběd, tak na rychlou večeři.

Tereza Motalová, Ostrava

Ingredience

  • 6 plátků krůtí prsa
  • brambory
  • sůl
  • pepř dle chuti
  • trocha medu
  • hladká mouka

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Krůtí prsní řízky si nasolíme a napepříme dle chuti po obou stranách a obalíme v hladké mouce.
  2. Vložíme do trouby na rozpálený plech a o krátce opečeme z obou stran. Pomažeme medem a opečeme dozlatova.
  3. Brambory omyjeme a nakrájíme na kolečka. Vložíme k masu a pomalu pečeme do změknutí. Přeléváme výpekem. 
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vaječná tlačenka

Vaječná tlačenka

Podávej ji s čerstvým pečivem. Renata Warzelová, Otrokovice
Za pár korun /01.08.11
Plněná kapusta s mletým masem

Plněná kapusta s mletým masem

V zimě máme rádi vydatnější jídla. Kapusta nikdy nezklame.

Markéta Mikulová, Jihlava

...
Za pár korun /07.01.15
Těstoviny s bulgurem

Těstoviny s bulgurem

Chutnají a jsou rychlé!
Lenka Vychodilová, Mělník
Za pár korun /14.11.08
Kuřecí kousky obalené v chipsech

Kuřecí kousky obalené v chipsech

Andrea Janáková, Polička

Za pár korun /03.02.18
Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Budou je zbožňovat děti i dospělí.
Alena Machalová, Rožnov
Za pár korun /03.02.10
Boršč s kloboučkem z pesta

Boršč s kloboučkem z pesta

Pesto se dá udělat i doma ze sušených rajčat.

Kateřina Gajová, Brno

Za pár korun /10.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu