Reklama
Křupavá rybička
Fotogalerie:

Křupavá rybička

Svetlana Kravchenko
Svetlana Kravchenko
Ostrava-Dubina

Díky kukuřičným lupínkům křupe.

Světlana Kravchenko, Ostrava

Ingredience

  • 3 porce rybí filé
  • trocha sůl
  • podle potřeby citronová šťáva
  • trocha hladká mouka
  • 1 vejce
  • 2–3 hrsti kukuřičné lupínky
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Rybu osolíme‚ pokapeme citronem a necháme chvilku odležet.

  2. Potom jednotlivé porce obalíme v mouce, pak v rozšlehaném vajíčku a nakonec v rozmačkaných kukuřičných lupíncích.

  3. Osmažíme je na rozpáleném oleji dozlatova a podáváme s hranolky či s kaší.

Pošli recept! 3/2012 (6.2.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborový salát s tuňákem

Bramborový salát s tuňákem

Hodí se například k bílé klobáse. Martin Formen, Praha
Za pár korun /10.12.13
Rybí kuličky se špenátem

Rybí kuličky se špenátem

Nad takto upraveným filé se manžel olizuje. 

Marcela Rulíšková, Klatovy 

...
Za pár korun /06.03.12
Listový závin

Listový závin

Ověřená kombinace chutí

Podle receptu Veroniky Zpozdilové z Mostu

Za pár korun /24.01.19
Ryba v citronové strouhance

Ryba v citronové strouhance

Citron ve strouhance je výtečný!

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Za pár korun /08.02.12
Muffiny se šunkou a sýrem

Muffiny se šunkou a sýrem

Romana Rubášová, Klatovy

Za pár korun /18.03.20
Brokolicová polévka s domácími rohlíčky

Brokolicová polévka s domácími rohlíčky

Podle receptu

Soni Hadravové z Brna

Za pár korun /31.01.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu