Reklama
Křupavá krkovička s kaší
Fotogalerie:

Křupavá krkovička s kaší

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Ingredience

  • 4 plátky vepřové krkovice
  • 2 lžíce koření Krkovička (Avokádo)
  • 100 ml oleje
  • 150 ml smetany ke šlehání
  • 1 hovězí bujon Knorr
  • 2 lžíce instantní tmavé jíšky
  • podle potřeby sůl a pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Plátky masa lehce naklepeme, potřeme marinádou z oleje a koření a necháme odležet asi 30 minut.

  2. Maso zprudka osmažíme na pánvi a přendáme na plech vyložený pečicím papírem, zakryjeme alobalem a pečeme na 180 °C asi 40 minut.

  3. Do pánve k výpeku z masa vlijeme smetanu, 150 ml horké vody, přidáme bujon a povaříme.

  4. Zahustíme tmavou jíškou, dochutíme solí a pepřem. Podáváme s bramborovou kaší.

Pošli recept! 10/2017 (4.9.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lasagne garam masala

Lasagne garam masala

Květa Kroupová, Praha
Za pár korun /19.06.19
Bramborovo-špenátové placičky

Bramborovo-špenátové placičky

Super večeře.

Helena Wiederlechnerová, Praha

Za pár korun /09.08.12
Drožďové knedlíčky v zelenině

Drožďové knedlíčky v zelenině

Čím více druhů zeleniny, tím lépe.

Alena Paclová, Náchod

Za pár korun /23.04.15
Pikantní čočková polévka

Pikantní čočková polévka

Netypická, ale lahodná polévka.

Radka Faltýnková, Určice

Za pár korun /27.05.13
Lilek plněný rýžovou směsí

Lilek plněný rýžovou směsí

Místo rýže vyzkoušej například bulgur.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /27.07.17
Ragby karbanátky

Ragby karbanátky

Nejlepší jsou s bramborovou kaší.

Olga Pysarenko, Praha

Za pár korun /18.02.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu