Reklama
Kokosová stehýnka
Fotogalerie:

Kokosová stehýnka

Veronika Poláčková
Veronika Poláčková
Mýto

Jednoduchý, ale velice chutný oběd.

Veronika Poláčková, Mýto

Ingredience

  • 500 g kuřecí vykostěná stehna
  • 1 lžička kari thajského typu
  • 1 lžíce solamyl na maso
  • olivový olej
  • dle chuti sůl
  • 200 ml kokosové mléko

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Vykoštěná kuřecí stehna omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kousky. Nakrájené maso dáme do misky, přidáme Solamyl, kari a promícháme. Necháme alespoň 30 minut odpočinout.

  2. Na pánvi rozpálíme olivový olej, na kterém zprudka osmažíme ochucené maso. Když máme maso hotové, přidáme kokosové mléko a vše prohřejeme. Dle chuti osolíme.

    Podáváme s rýží nebo různě upravenými bramborami.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jelítkové a jitrnicové miniřízečky

Jelítkové a jitrnicové miniřízečky

Jsou ideální pro přípravu ve fritovacím hrnci. Václav Králík, Pardubice
Za pár korun /16.02.13
Papriky plněné houbami

Papriky plněné houbami

Skvělé s čerstvým pečivem.

Lucie Vaněčková, Lodhéřov

Za pár korun /21.06.12
Lilek s mozzarellou

Lilek s mozzarellou

Je typický pro řeckou kuchyni.

Barbora Zavřelová, Zábřeh


Za pár korun /17.10.15
Pečený lilek s hermelínem

Pečený lilek s hermelínem

Jíme teplé a přikusujeme křupavou bagetu.

Jan Horák, Praha

Za pár korun /16.09.16
Masové tyčinky s ostrou salsou

Masové tyčinky s ostrou salsou

Proč se trápit u plotny? Tyhle masové tyčinky jsou rychle hotové, naprosto ...
Za pár korun /13.02.13
Bageta s překvapením

Bageta s překvapením

Můžeš ji podávat návštěvám nebo jako lehkou večeři.
Kateřina Bedravová, Veselí ...
Za pár korun /10.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu