Reklama
Knedlíková pizza
Fotogalerie:

Knedlíková pizza

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Italskou specialitu připravuji po česku.
Jana Heinová, Karviná

Ingredience

  • 3 nožičky párky
  • 100 g sýr
  • kečup
  • 3 vejce
  • 1 lečo sterilizované
  • 1mražené knedlík houskový

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Pekáček vymažeme olejem‚ poklademe plátky knedlíků a polijeme trochou kečupu. Na knedlíky dáme lečo‚ pokrájenou uzeninu a zalejeme rozšlehanými vajíčky.

  2. krok2
    Dáme do trouby asi na 30 minut. Potom pekáček vytáhneme z trouby, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéct, aby se sýr roztavil. Hotovou pizzu nakrájíme na kostky a dochutíme kečupem.

Pošli recept! 1/2008 (19.12.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrový špíz v těstíčku

Sýrový špíz v těstíčku

Důležité je podávat je ihned po usmažení. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Za pár korun /28.07.14
Čínské nudle s masem

Čínské nudle s masem

Oblíbil jsem si jednoduchá a úsporná jídla.
Jakub Konečný, Klášterec nad ...
Za pár korun /03.04.09
Hodolanská omáčka

Hodolanská omáčka

Tato omáčka se vaří na Olomoucku a podává se s tence nakrájeným chlebem.
...
Za pár korun /25.10.11
Zapékané brambory

Zapékané brambory

Mají příjemnou smetanovou chuť a dokonale zasytí celou rodinu.
Vavříkovi,Nový Bor
...
Za pár korun /28.02.10
Kynutý bramborák

Kynutý bramborák

Tenhle recept mám od babičky ze Slovenska.

Martina Jiroutová, Domažlice

Za pár korun /16.02.16
Dušená krkovice na zelenině

Dušená krkovice na zelenině

K tomuto šťavnatému masu podávám obvykle vařenou rýži.

Lenka Kantorová, Ronov nad ...

Za pár korun /09.02.13
 

Nejnovější

Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /25.02.20
Ptáček po šumavsku

Ptáček po šumavsku

Magda Zvoníčková, Hořice

Škola vaření /25.02.20
Moravský pivní guláš

Moravský pivní guláš

Vydatná pochoutka

Podle receptu Marie Smolíkové z Vrchlabí



Škola vaření /25.02.20
Slezské bramborové stryky

Slezské bramborové stryky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Škola vaření /25.02.20
Kapr po strašicku

Kapr po strašicku

Jana Remková, Orlová

Škola vaření /25.02.20
Vizovické miniroládičky

Vizovické miniroládičky

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /25.02.20
Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Podle receptu Milady Novákové z Plzně

Škola vaření /25.02.20
Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Pečené v troubě

Podle receptu Luboše Holého z Vlašimi

Škola vaření /24.02.20
Pečená mladá husička

Pečená mladá husička

Zaručeně sklidí úspěch

Podle receptu Kateřiny Benešové z Mostu

Škola vaření /24.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama