Reklama
Katčiny brambůrky
Fotogalerie:

Katčiny brambůrky

Katka Miláčková

Praha
Můžeš je podávat jako přílohu i samostatně.
Katka Miláčková, Praha

Ingredience

  • 2 kg brambory
  • 350 g špenát mražený
  • 200 g kukuřice mražená
  • 200 g fazolky zelené
  • 250 g zelí kysané
  • 2 vejce
  • 500 ml smetana sladká
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • dle chuti koření grilovací
  • dle potřeby tuk na vymazání formy

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory oloupeme, nakrájíme je na kousky, dáme do vymaštěného pekáčku a ochutíme solí a kořením.
  2. Na ně dáme všechnu zeleninu, osolíme ji a promícháme s bramborami.
  3. Pečeme v troubě přibližně 1 hodinu při 200 °C.
  4. Pak rozmícháme vejce se smetanou a vlijeme na brambory. Necháme zapéct ještě 10–15 minut.

Pošli recept! 6/2011 (3.5.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Závitek s pórkem

Závitek s pórkem

Smetana žlutou omáčku krásně zjemní.  Alena Vlachová, Praha 
Za pár korun /27.02.12
Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Na svou oblíbenou večeři nedám dopustit.

Nikola Bilová, Rybí

Za pár korun /12.02.16
Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník

Podle receptu Pavlíny ...

Za pár korun /22.03.19
Zapečené brambory  s volským okem

Zapečené brambory s volským okem

Vydlabat brambory dá sice trochu víc práce, ale v domácích potřebách se dá sehnat ...
Za pár korun /04.01.15
Jelítkové a jitrnicové miniřízečky

Jelítkové a jitrnicové miniřízečky

Jsou ideální pro přípravu ve fritovacím hrnci.

Václav Králík, Pardubice

Za pár korun /16.02.13
Zadělávané dršťky s pórkem

Zadělávané dršťky s pórkem

Kdo má dršťky rád, pošmákne si.

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /22.02.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu