Reklama
Kaše s klobáskami
Fotogalerie:

Kaše s klobáskami

Lenka Vosolsobová

Praha
Jsou jednoduchá a rychlá jídla, která ani moc nestojí. Můj recept můžete ocenit třeba na chatě či chalupě, kde nemáte zařízenou kuchyň tak dobře jako doma.
Lenka Vosolsobová, Praha

Ingredience

  • 2 kg brambory
  • mléko
  • sůl
  • 2 balíčky klobásy
  • 4 rajčata
  • okurka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Oškrábané brambory nakrájíme na kousky, osolíme a uvaříme klasickým způsobem, dokud nezměknou. Dáme svařit mléko. Uvařené brambory rozmačkáme a vyšleháme s mlékem až na kaši. Můžeme přidat máslo a nezapomeneme přisolit. Klobásky si koupíme podle chuti v obchodě, nejlepší jsou ty na grilování, a pak je opékáme nejlépe na ohni venku nebo alespoň v troubě. Přidáme oblohu z rajčat a okurek.

Pošli recept! 4/2007 (14.3.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pizza s majolkovou omáčkou a salámem

Pizza s majolkovou omáčkou a salámem

Lída Holubová, Pelhřimov
Za pár korun /17.01.18
Dušená kapusta  se salámem

Dušená kapusta se salámem

Obyčejné jídlo jako z časů našich babiček nám moc chutná.
...
Za pár korun /03.04.09
Lasagne s mletým masem

Lasagne s mletým masem

Zkus moje vylepšené lasagne.
Jana Motlová, Kralupy nad Vltavou
Za pár korun /17.09.09
Králík na divoko

Králík na divoko

Jemné králičí maso máme rádi.
Božena Kolářová, Pouště
Za pár korun /02.07.13
Zapékané brokolicové rizoto

Zapékané brokolicové rizoto

Jídlo, které si zamilují všichni vegetariáni.
Martina Balwarová, Karviná-Ráj
Za pár korun /10.09.10
Zapečené bolognese

Zapečené bolognese

Nabízím osvědčený recept na těstoviny.
Hana Koptová, Doksy
Za pár korun /18.08.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu