Ingredience
- 600 g krkovice vepřová
- 1 balík špagety
- 1 cibule
- 250 g hrášek sterilizovaný
- 4–5 lžiček kari
- sýr eidam
- sůl
- pepř
- tuk na smažení
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Maso nakrájíme na kostky‚ osolíme‚ opepříme a posypeme karí kořením. Na tuku osmahneme cibulku dozlatova, přidáme maso a za občasného podlévání vodou ho dusíme doměkka (přitom ovšem nenecháme všechnu vodu vydusit‚ použijeme ji při závěrečném smíchání).
-
Uvaříme špagety a znovu je osolíme. Poté smícháme maso‚ špagety a hrášek bez nálevu v pekáči. Navrch nastrouháme sýr a v rozpálené troubě necháme jen do roztavení sýra‚ už jídlo nezapékáme!