Reklama
Karbanátky z mleté krkovice
Fotogalerie:

Karbanátky z mleté krkovice

Iveta Bílková

Kroměříž

Jako přílohu podávám vařené brambory.

Iveta Bílková, Kroměříž

Ingredience

  • 2 lžíce máslo
  • 2 lžíce polohrubá mouka
  • trocha vývaru
  • 2 vejce
  • 600 g uzená krkovice
  • 1 špenát
  • trocha soli a pepře
  • 5 stroužků česnek
  • 1 vejce
  • trocha strouhanky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Z másla a mouky si připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem na konzistenci husté kaše. Až vychladne, přidáme dva žloutky a vmícháme pomletou krkovici.

  2. Do druhého hrnce vložíme zmrazený špenát a zahříváme, až úplně povolí. Osolíme, opepříme, přidáme česnek a vejce. Pak poprášíme strouhankou a povaříme. Z krkovice vytvoříme placičku, navršíme špenát a přikryjeme druhou placičkou. Spojíme. Namočíme v bílcích a osmažíme.

Pošli recept! - Speciál - Mleté maso (16.7.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí rizoto s paprikami

Kuřecí rizoto s paprikami

Je levné, rychlé a výborné. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Za pár korun /28.07.15
Falešný segedín

Falešný segedín

Místo mletého použij sekanou nebo párky.
Alena Procházková, Chřibská
Za pár korun /05.05.11
Kuřecí maso zapečené s kaší

Kuřecí maso zapečené s kaší

Místo špenátu je možné použít mangold.

Andrea Jílková, Polička

Za pár korun /30.05.15
Filé na cibuli a slanině

Filé na cibuli a slanině

Nejlépe chutná s vařenými brambory. 

Martina Žejdlíková, Teplice 

Za pár korun /05.03.12
Lasagne garam masala

Lasagne garam masala

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /19.06.19
Kapustový salát

Kapustový salát

Můžeš vmíchat jogurt nebo kysanou smetanu.   

Ivana Černá, Praha

Za pár korun /27.11.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu