Reklama
Karbanátky z mleté krkovice
Fotogalerie:

Karbanátky z mleté krkovice

Iveta Bílková

Kroměříž

Jako přílohu podávám vařené brambory.

Iveta Bílková, Kroměříž

Ingredience

  • 2 lžíce máslo
  • 2 lžíce polohrubá mouka
  • trocha vývaru
  • 2 vejce
  • 600 g uzená krkovice
  • 1 špenát
  • trocha soli a pepře
  • 5 stroužků česnek
  • 1 vejce
  • trocha strouhanky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Z másla a mouky si připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem na konzistenci husté kaše. Až vychladne, přidáme dva žloutky a vmícháme pomletou krkovici.

  2. Do druhého hrnce vložíme zmrazený špenát a zahříváme, až úplně povolí. Osolíme, opepříme, přidáme česnek a vejce. Pak poprášíme strouhankou a povaříme. Z krkovice vytvoříme placičku, navršíme špenát a přikryjeme druhou placičkou. Spojíme. Namočíme v bílcích a osmažíme.

Pošli recept! - Speciál - Mleté maso (16.7.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vylepšený kuba

Vylepšený kuba

Podáváme se zelným salátem. Zdena Hošková, Plzeň
Za pár korun /12.12.15
Vaječná  tlačenka

Vaječná tlačenka

Podávám ji buď samotnou jako předkrm, nebo ji rozložím na plátky veky, ...

Za pár korun /25.03.14
Lehké těstoviny

Lehké těstoviny

 Velmi jsme si je oblíbili, jsou hned hotové.
Karla Lelková, Trutnov
Za pár korun /14.01.10
Bageta s překvapením

Bageta s překvapením

Můžeš ji podávat návštěvám nebo jako lehkou večeři.
Kateřina Bedravová, Veselí ...
Za pár korun /10.10.08
Pórkovo-sýrové sufflé

Pórkovo-sýrové sufflé

Skvelé je např. z dobře vyzrálé goudy.

Eva Svátková, Žatec

Za pár korun /03.04.16
Závitek s pórkem

Závitek s pórkem

Smetana žlutou omáčku krásně zjemní. 

Alena Vlachová, Praha 

Za pár korun /27.02.12
 

Nejnovější

Rybí knedlíčky

Rybí knedlíčky

Skvě lé nápady Kateřina Pavlíková, Příbram
Vaříme express /15.10.18
Banánové muffiny s duchy

Banánové muffiny s duchy

Děti budou nadšené.

Jiřina Svobodová, Mělník

Všehochuť /15.10.18
Rychlý houbový salát

Rychlý houbový salát

Veronika Duchková, Most

Vaříme express /14.10.18
Kuřecí řízek se šunkou a sýrem

Kuřecí řízek se šunkou a sýrem

Děti si zamilují

Podle receptu Zuzany Mírské z Brna

Vaříme express /14.10.18
Pyré z řapíkatého celeru

Pyré z řapíkatého celeru

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Za pár korun /13.10.18
Zelný závin v listovém těstě

Zelný závin v listovém těstě

Hana Benešová, Chrudim

Škola vaření /13.10.18
Ořechová buchta s kávovou polevou

Ořechová buchta s kávovou polevou

Aneta Kolářová, Chodov
Sladký život /13.10.18
Rajčatová polévka se strouháním

Rajčatová polévka se strouháním

Martina Slámová, Karviná-Ráj

Za pár korun /12.10.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama