Reklama
Kančí řízky v jogurtovém šálu
Fotogalerie:

Kančí řízky v jogurtovém šálu

Eva Jonášová
Eva Jonášová
Jihlava

Marináda maso nádherně zjemní. 

Eva Jonášová, Jihlava 

Ingredience

  • 12 ks střední plátky kančí kýty
  • 1 kelímek bílý jogurt
  • 2 vejce
  • 2 lžíce podravka
  • 2 lžíce solamyl
  • 3 stroužky česnek
  • dle potřeby strouhanka na obalení
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Z jogurtu‚ vajec‚ podravky‚ solamylu a česneku uděláme marinádu a naložíme do ní plátky masa alespoň do druhého dne. 

  2. Maso vyjmeme z marinády a plátky, tak jak jsou, obalíme ve strouhance a usmažíme na oleji. Podáváme s bylinkovým máslem a chlebem nebo s brambory. 

Pošli recept! - Speciál - Maso (12.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Utopenci

Utopenci

Utopenci s moravankou Michal Pahulák, Hradec Králové
Za pár korun /10.03.12
Zapečená cuketa

Zapečená cuketa

Směs na koláč můžeš doplnit podle fantazie – bylinkami, vařeným masem, šunkou či ...

Za pár korun /23.09.16
Kapustové knedlíčky v kuřecím vývaru

Kapustové knedlíčky v kuřecím vývaru

Při nedělním obědě by neměla dobrá polévka nikdy chybět.

Ivan Novotný, Ostrava

Za pár korun /20.04.15
Utopenci v omáčce

Utopenci v omáčce

Vynikající s čerstvým chlebem a vychlazeným pivem.

Monika Kupcová, Olomouc

Za pár korun /11.11.12
Kuřecí jehly na karí

Kuřecí jehly na karí

Kuřecí maso má výhodu v tom, že je jemné a zdravé. A pokud se dobře okoření, ...

Za pár korun /24.02.12
Dršťková se slaninou

Dršťková se slaninou

Nejlepší je s čerstvou majoránkou.

Petr Láska, Chomutov

Za pár korun /17.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu