Reklama
Jednoduchá letní nádivka
Fotogalerie:

Jednoduchá letní nádivka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Jíme rádi. Vařím denně, naše dcerky, Adélka a Natálka, často pomáhají. Masová nádivka je u nás oblíbená – je chutná, sytá a rychlá.
Monika Botková, Praha 5

Ingredience

  • 3 lžíce petrželka
  • 3 vejce
  • 3 kuličky nové koření
  • máslo
  • 500 ml mléko
  • 600 g maso vepřové
  • 15 dkg rohlíky

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. V mléce rozmícháme vejce, přidáme nakrájené uvařené maso, petrželku, sůl, pepř a drcené nové koření. Do směsi přidáme tolik strouhanky, aby byla hustá. Pečeme asi 1/2 hodiny

Pošli recept! 8/2007 (18.7.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Frikadelky s překvapením

Frikadelky s překvapením

Olomoucké tvarůžky se krásně roztečou. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Za pár korun /05.01.17
Smetanová žemlovka

Smetanová žemlovka

Babička mi vždycky horkou žemlovku na talíři polila máslem. Já místo toho dávám ...
Za pár korun /22.12.10
Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Jsou snadné, upeče je opravdu každý začátečník.
Petra Javorská,
České ...
Za pár korun /28.02.10
Nudle se zelím

Nudle se zelím

Tento recept pochází z Polska, jako moje teta, od které jsem se ho naučila.

...

Za pár korun /28.04.16
Houbová omáčka s krutony

Houbová omáčka s krutony

Rychlá omáčka, kde jsou základem žampiony a smetana.

Martin Mrowiec, Karviná

Za pár korun /17.03.12
Šátečky z nudlového těsta

Šátečky z nudlového těsta

Můžeme je plnit podle chuti i jinou nádivkou.

Monika Janečková, Nymburk

Za pár korun /06.06.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu