Reklama
Jatýrka na tymiánu
Fotogalerie:

Jatýrka na tymiánu

Kateřina Miláčková

Praha
Voňavé koření dodá jídlu velmi zajímavé aroma.
Kateřina Miláčková, Praha

Ingredience

  • 50 ml olej
  • 1 cibule velká
  • 500 g játra drůbeží
  • 100 g slanina anglická
  • 6 stroužků česnek
  • 15 snítek tymián
  • 2 lžíce omáčka sojová
  • 1 lžička worcesterská omáčka
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 V pánvi na rozpáleném oleji osmažíme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme pokrájená drůbeží jatýrka, na kostičky nakrájenou slaninu, celé neoloupané stroužky česneku, čerstvý tymián a další koření.
  2. Při mírné teplotě za občasného míchání restujeme pod pokličkou asi 3/4 hodiny. Ke konci přípravy dle chuti dosolíme. Hotová jatýrka můžeme podávat jako minutku s bramborovou kaší, s rýží nebo třeba s červeným zelím a bramborovým knedlíkem.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Taštičky plněné zelím

Taštičky plněné zelím

Peču je, když chci udělat manželovi radost. Petra Straková, Děčín 
Za pár korun /11.01.16
Jogurtové langoše

Jogurtové langoše

Lída Holubová, Pelhřimov

Za pár korun /25.05.18
Balíček s překvapením

Balíček s překvapením

Když přijdu na návštěvu k mamince, vyměňujeme si spolu nové nápady na recepty. Tohle ...
Za pár korun /19.11.10
Čuhajdy

Čuhajdy

Jednoduché ořechové cukroví. 

Lenka Čajková, Velká nad ...

Za pár korun /23.02.12
Koláčky s nivou a cuketou

Koláčky s nivou a cuketou

Můžeš je hezky zabalit do celofánu a dát svému školáčkovi na svačinku.

...
Za pár korun /19.10.17
Bramborové lokše s jatýrky

Bramborové lokše s jatýrky

Dříve je hospodyňky pekly přímo na kamnech, dnes poslouží pánev.

Renata Slavíčková,...

Za pár korun /14.12.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu