Reklama
Hubertova játrová bašta
Fotogalerie:

Hubertova játrová bašta

Lenka Němcová

Příkazy

Nejlepší je anglická nebo papriková slanina.

Lenka Němcová, Příkazy

Ingredience

  • 400 g kuřecí játra
  • 50 g uzená slanina
  • 150 g cibule
  • 100 g šunka
  • 110 g sterilované žampiony
  • 1 lžíce sójová omáčka
  • 1 lžička worcester
  • sůl podle chuti
  • trocha pepře

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí játra nakrájíme na kousky. Na nadrobno nakrájené a roztavené slanině zpěníme na nudličky nakrájenou cibuli, vložíme připravená játra a za stálého míchání osmahneme.

  2. Přidáme pokrájenou šunku, krájené sterilované žampiony bez nálevu, dochutíme sójovou a worcesterovou omáčkou, solí a pepřem. Podle potřeby zastříkneme trochou vody a směs chvilku podusíme. Podáváme s vařenou rýží.

Pošli recept! - Speciál - Jídla za pár korun (21.1.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečený celer s uzeným

Zapečený celer s uzeným

Je vynikající s bramborovou kaší.  Božena Kolářová, Pouště 
Za pár korun /27.02.12
Broskvový kompot

Broskvový kompot

I ve městě sklízíme zlatou úrodičku.
Vlaďka Ježková, Pardubice
Za pár korun /12.12.08
Fazolový guláš

Fazolový guláš

Moukou nezahušťuji, není to zdravé.

Libuše Hlaváčová, Brno

Za pár korun /13.08.16
Cibulovo-zázvorové řízečky

Cibulovo-zázvorové řízečky

Zázvor dodá vůni a zvýrazní chuť.

Jana Remková, Orlová

Za pár korun /06.01.15
Pórkovo-sýrové sufflé

Pórkovo-sýrové sufflé

Skvelé je např. z dobře vyzrálé goudy.

Eva Svátková, Žatec

Za pár korun /03.04.16
Slaná bábovka

Slaná bábovka

Určitě potěší všechny masožravce.
Ivana Kolenáková, Kozlov
Za pár korun /17.03.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu