Reklama
Houbová omáčka
Fotogalerie:

Houbová omáčka

Monika Smotlachová

Smiřice
Tahle rychlovka nám opravdu zachutnala.
Monika Smotlachová, Smiřice

Ingredience

  • 1 pórek
  • 2 lžíce olej
  • 2 nožičky párky
  • 150 g žampiony
  • špetka pepř
  • špetka kmín
  • špetka sůl
  • 500 g těstoviny
  • dle potřeby instantní jíška

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Pórek pokrájíme a zvolna osmažíme na malém množství oleje. Když pórek změkne a začne tmavnout‚ přidáme na malé kousky nakrájené párky a už jen chvíli smažíme‚ aby se pórek nepřipálil.
  2. Přisypeme žampionové plátky‚ podlijeme vodou‚ okořeníme a 15 minut dusíme. Potom podle potřeby zahustíme směs jíškou.
  3. Podáváme s těstovinami a zeleninovou oblohou.

Pošli recept! 7/2009 (10.6.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí překvapení

Kuřecí překvapení

Jsou moc dobrá třeba s grilovanou zeleninou. Jana Králíčková, Návsí
Za pár korun /23.02.15
Rychlá klobásková omáčka

Rychlá klobásková omáčka

Když je velký hlad, hutná omáčka přijde vhod.

Karin Dohnálková, Dubňany

Za pár korun /21.09.12
Plněné brambory se šunkou

Plněné brambory se šunkou

Připravuji je vždy, když se na trhu objeví první české nové brambory.
Jana ...
Za pár korun /14.11.12
Bagetový špíz s kečupem

Bagetový špíz s kečupem

Nezapomeň přidat oblohu z čerstvé zeleniny.
Milada Krejčí, Svitavy
Za pár korun /29.06.12
Balenky

Balenky

Vždy se po nich jen zapráší.
Zuzana Novotná, Židněves
Za pár korun /08.09.11
Šoulet s uzeným

Šoulet s uzeným

Vydatná zimní klasika

Podle receptu Marty Strakové z Jičína

Za pár korun /07.02.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu