Reklama
Holeček
Fotogalerie:

Holeček

Markéta Novotná

Traplice
Slaninu můžeš nahradit salámem.
Markéta Novotná, Traplice

Ingredience

  • 1 kg brambory
  • 2 sáčky zelí kysané
  • 2 kelímky smetana zakysaná
  • 150 g slanina anglická
  • 100 g brynza

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory oškrábeme‚ nakrájíme na kostičky a dáme spolu s trochou soli a drceného kmínu vařit.
  2. Po uvaření brambory scedíme a dáme do pekáčku tak, aby zakryly dno. Na brambory dáme kysané zelí bez nálevu. Zelí zalijeme zakysanou smetanou smíchanou s brynzou (brynza nutně být nemusí). Na smetanu poklademe plátky anglické slaniny a dáme na 30 minut péct, slanina by měla být pěkně křupavá.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Pistáciové roládky

Pistáciové roládky

Výborná pochoutka k vínu, všem návštěvám vždycky moc chutnají. Kristýna Boráková,...
Za pár korun /08.01.16
Pikantní špekáčky

Pikantní špekáčky

Se skupinou přátel rádi zkoušíme nové recepty.
Jiří Hrnčíř, Praha 4
...
Za pár korun /03.11.08
Pikantní masové kuličky

Pikantní masové kuličky

Nejraději vařím jídla, která nejsou pracná.
Lenka Paulusová, Praha
Za pár korun /14.06.13
Celerové placky

Celerové placky

Zeleninu v této podobě zpravidla akceptují i muži, kteří jinak vyžadují jen maso. 

...
Za pár korun /28.02.12
Kuřecí nudličky s rýží

Kuřecí nudličky s rýží

Toskánská omáčka udělá z jídla lahůdku.

Veronika Poláková, Třeboň

Za pár korun /04.04.16
Grilovaný hermelín

Grilovaný hermelín

Peču si ho i v zimě na grilu v troubě.
Eliška Marková,Kolín
Za pár korun /20.08.08
 

Nejnovější

Brownies muffiny

Brownies muffiny

Krásně voní, nejlepší jsou ještě teplé. Gabriela Jílková, Polička
Škola vaření /25.02.17
Koláč Alexandr

Koláč Alexandr

Před podáváním jej vychlaď v lednici.

Veronika Kuchařová, Rakovník

Všehochuť /25.02.17
Chřestový pekáč

Chřestový pekáč

Čerstvý chřest je velká dobrota, jeho sezonu si doma užíváme a připravujeme ho hned na ...

Všehochuť /25.02.17
Domácí pařížan

Domácí pařížan

Je krásně nadýchaný a moc dobrý.

Zdenka Sedláčková, Polička

Sladký život /25.02.17
Nefalšované brownies

Nefalšované brownies

Dělám je přímo na plechu, je to snadné.

Lucie Zajíčková, Liberec

Sladký život /25.02.17
Banánové muffiny s kousky čokolády

Banánové muffiny s kousky čokolády

Místo banánů se dají použít maliny nebo jiné ovoce.

Veronika Rozkošová, Hradec ...

Sladký život /25.02.17
Holandské košíčky

Holandské košíčky

Vypadají hezky ozdobené kousky jahod.

Veronika Synková, Pelhřimov

Škola vaření /24.02.17
Slaný koláč s krabím masem a špenátem

Slaný koláč s krabím masem a špenátem

Je ideální pro horké letní dny, třeba k vínu.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /24.02.17
Ruský krém s ovocem

Ruský krém s ovocem

Dezert, který má pokaždé úspěch.

Lenka Šimonová, Louny

Všehochuť /24.02.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1703

Máme rádi maso

Vepřové, jehněčí nebo hovězí? Ať si vzpomenete na jakékoliv masíčko...

více
zbabicinykuchyne

Z babiččiny kuchyně

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Z babiččiny kuchyně je již nyní ve vašich oblíbených trafikách!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama