Reklama
Hermelín plněný zelím
Fotogalerie:

Hermelín plněný zelím

Markéta Dvořáková
Markéta Dvořáková
Bratkovice

Jako příloha je nejlepší čerstvá zelenina.

Markéta Dvořáková, Pavlov

Ingredience

  • Hlavní suroviny
  • 2 hermelín
  • 50g uzený špek
  • 1 cibule
  • 100g šunka
  • 200g kysané zelí
  • podle chuti sůl, kmín majoránka
  • 2-3 stroužky česnek
  • 2 brambory
  • 1 vejce
  • trocha hladká mouka
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Hermelíny rozpůlíme a vydlabeme vnitřek. Na špeku osmahneme cibuli, přidáme nakrájenou šunku, zelí a vydlabaný hermelín. Prohřejeme, vychladíme a plníme do hermelínů. 

  2. Obě půlky sýrů spojíme a obalíme v mouce. Uděláme bramborákové těsto. Lžíci těsta dáme na rozpálený olej a trochu je na pánvi roztáhneme. Na ně položíme obalený hermelín a přiklopíme druhou půlkou těsta. Smažíme z obou stran dorůžova.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Kaše s klobáskami

Kaše s klobáskami

Jsou jednoduchá a rychlá jídla, která ani moc nestojí. Můj recept můžete ocenit třeba ...
Za pár korun /20.10.08
Rizoto s hráškem a pikantní klobásou

Rizoto s hráškem a pikantní klobásou

Jednoduchý, levný, rychlý a výborný pokrm z rýže, hrášku a pikantní klobásy.

Pavel ...

Za pár korun /25.04.13
Houbová omáčka s krutony

Houbová omáčka s krutony

Rychlá omáčka, kde jsou základem žampiony a smetana.

Martin Mrowiec, Karviná

Za pár korun /17.03.12
Nivové taštičky s hruškou

Nivové taštičky s hruškou

Spojení plísňového sýra s ovocem je naprosto fantastické.

Pavla Tvarohová, Praha

Za pár korun /16.03.15
Plněné mušličky

Plněné mušličky

Náplň vymýšlím podle obsahu lednice.

Veronika Marková, Český Těšín

Za pár korun /10.03.15
Závin se zelím

Závin se zelím

Nepotrpím si na sladké, a tak jsem zkusila udělat závin naslano. S listovým těstem ...
Za pár korun /08.01.09
 

Nejnovější

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

Jako oběd nebo večeře nasladko je nedostižný. Alžběta Hrdinková, Chrudim
Škola vaření /29.04.17
Lasagne se zeleninou a sýrem

Lasagne se zeleninou a sýrem

Lasagne mám vždy po ruce ve spíži. Toto je jedna z mých nejoblíbenějších ...

Všehochuť /29.04.17
Rajčata plněná těstovinovou rýží

Rajčata plněná těstovinovou rýží

Možná se zdají složitá na přípravu, ale opak je pravdou. Náplň je za chvíli a ...

Škola vaření /28.04.17
Lasagne s tuňákem a rajčaty

Lasagne s tuňákem a rajčaty

Ryby připravuji často a ráda na mnoho způsobů.

Petra Čertová, Ústí nad Labem

Všehochuť /28.04.17
Fusilli s vepřovými nudličkami

Fusilli s vepřovými nudličkami

Oblíbená vřetýnka připravuji nejraději s touto omáčkou.

Miroslava Krátká, ...

Za pár korun /27.04.17
Tvarohové šišky

Tvarohové šišky

Lahůdka, kterou milují děti i dospělí.

Renata Hormanová, České Budějovice

Škola vaření /27.04.17
Tortellini s kuřecím a zeleninou

Tortellini s kuřecím a zeleninou

Výborný oběd plný samých dobrot a vonící kořením.

Jaromíra Skočílková, Skuteč

...
Škola vaření /27.04.17
Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Tuto dobrotu lze ještě osvěžit oblohou z libovolné zeleniny. Kdo má raději ...

Vaříme express /27.04.17
Tagliatelle po italsko-švédsku

Tagliatelle po italsko-švédsku

Nejlepší jsou těstoviny ze semolinové mouky.

Kateřina Gajová, Brno

Všehochuť /27.04.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1705

Pečeme s nápadem

Jakmile se lidé dozvědí, že rád(a) a dobře pečeš, hned se spustí lavina žádostí...

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama