Reklama
Hermelín plněný houbami
Fotogalerie:
 

Hermelín plněný houbami

Rudolf Havlíček
Rudolf Havlíček
Vír

Toto jídlo jsme si oblíbili a je častým pokrmem na našem stole, hlavně v době houbové sezóny.

Rudolf Havlíček, Vír

Ingredience

  • 2 hermelín (nebo camembert)
  • podle chuti houby
  • sůl
  • kmín
  • máslo na smažení
  • olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Sýr podélně rozkrojíme a vydlabeme lžičkou.
  2. krok2 Na pánvi rozpustíme máslo a na něm osmahneme nakrájené houby, osolíme a okmínujeme. Můžeme přidat i na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Až jsou houby hotové, tak k nim přidáme vydlabané vnitřky sýrů a necháme chvilku povařit.
  3. krok3 Směsí za tepla naplníme vydlabaný sýr. Necháme vychladnout, aby nám to při obalování nevytékalo. Dvakrát obalíme v trojobalu.
  4. krok4 Smažíme na oleji, nejprve stranu s houbami a potom otočíme. Podáváme s hranolkami nebo vařenými bramborami.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Drůbeží kuličky

Drůbeží kuličky

Podáváme s čerstvou zeleninou. Dana Pešáková, Tábor
Za pár korun /26.12.15
Krupicové knedlíky

Krupicové knedlíky

Máme rádi sladká jídla a krupicové knedlíčky s ovocem patří mezi naše ...
Za pár korun /22.09.08
Masové kuličky s ananasem a rajčatovou omáčkou

Masové kuličky s ananasem a rajčatovou omáčkou

Pokud místo smažení upečete kuličky v troubě, získáte poměrně dietní jídlo.

...

Za pár korun /09.04.12
Brambory se šunkou pečené na mořské soli

Brambory se šunkou pečené na mořské soli

Na jaře můžeš špenát nahradit mladými kopřivami.

Zuzana Jílková, Kolín

Za pár korun /16.05.13
Celerový nákyp s ořechy

Celerový nákyp s ořechy

Ti, kdo neopovrhují zeleninou, si učitě pošmáknou.

Tamara Sujová, Sokolov

Za pár korun /14.04.16
Řízek v hráškovém těstíčku

Řízek v hráškovém těstíčku

Vepřový řízek smažený ve vaječném těstíčku s hráškem.

Pavel Štrougal, Krásné ...

Za pár korun /29.02.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu