Reklama
Gulášová polévka
Fotogalerie:

Gulášová polévka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Je to oblíbená polévka mého syna.
Jaroslava Mudrochová, Trutnov

Ingredience

  • 2 plátky maso hovězí
  • masox
  • 2-3 lžíce paprika sladká mletá
  • 2 mrkev
  • 5 brambory
  • 2 cibule
  • pórek
  • 2 plátky kýta

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na kostičky a zprudka osmahneme na oleji. Přidáme papriku, sůl, pepř, nakrájenou cibuli a za stálého míchání orestujeme. Dolijeme vodu a přidáme nakrájené brambory, mrkev, pórek a masox. Vaříme. Postupně po lžících přisypáváme strouhanku, která polévku zahustí.

Pošli recept! 2/2008 (16.1.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrové mini karbanátky

Sýrové mini karbanátky

Rychlé a moc dobré karbanátky pro ty, co nemusí pořád maso. Jana Boháčová, Děčín
Za pár korun /07.05.12
Plněné brambory

Plněné brambory

Na posypání je dobrá i pikantnější niva.

Alena Widimská, Olomouc

Za pár korun /13.04.16
Barevná roládka  z mletého masa

Barevná roládka z mletého masa

Teplou roládu jíme k obědu, studenou k večeři.

Daniela Ballayová, Nové Zámky

...
Za pár korun /09.10.16
Těstoviny s pečeným lilkem

Těstoviny s pečeným lilkem

Na posypání je ideální strouhaný parmazán.

Svatava Horáková, Olomouc

Za pár korun /01.10.15
Bůčková tlačenka

Bůčková tlačenka

Připravuji si ji sama, aspoň vím, co v ní je.

Lenka Blizmanová, Městec Králové

Za pár korun /16.02.13
Hermelín plněný zelím

Hermelín plněný zelím

Jako příloha je nejlepší čerstvá zelenina.

Markéta Dvořáková, Pavlov

Za pár korun /28.02.12
 

Nejnovější

Krémová karotková polévka

Krémová karotková polévka

Františka Hozáková, Zábřeh
Za pár korun /21.11.17
Skořicové rybky

Skořicové rybky

Vlasta Melechová, Mladá Boleslav

Škola vaření /21.11.17
Krevetový aspik

Krevetový aspik

Aneta Koukalová, Humpolec

Všehochuť /21.11.17
Mlíčí na toastu

Mlíčí na toastu

Míša Holubová, Jaroměř

Všehochuť /21.11.17
Sádláčky s marmeládou

Sádláčky s marmeládou

Upečeno podle receptu Alžběty Růžičkové z Brna

Sladký život /21.11.17
Puškvorcové sušenky

Puškvorcové sušenky

Helena Šafářová, Praha

Sladký život /21.11.17
Kávové řezy s mandlemi

Kávové řezy s mandlemi

Jana Heidingerová, Praha

Sladký život /21.11.17
Pučálka

Pučálka

Petra Galatičová, Kroměříž

Škola vaření /20.11.17
Vánočka

Vánočka

Zdeňka Pěstová, Větřní

Škola vaření /20.11.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1712_small

Vánoční cukroví

Nejkrásnější dny roku jsou za dveřmi. Dětské oči září, lidé jsou na sebe milejší a počasí venku nás skoro nutí se k někomu přitulit.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama