Reklama
Grenadýr
Fotogalerie:

Grenadýr

Lucie Kirschnerová

Praha
Velmi levné a dobré jídlo pro celou rodinu.
Lucie Kirschnerová, Praha

Ingredience

  • 600 g brambory
  • 400 g těstoviny
  • 3 lžíce sádlo
  • 3 lžíce paprika sladká mletá
  • 1 cibule velká
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Uvaříme je klasickým způsobem v horké vodě. V druhém hrnci uvaříme ve vroucí osolené vodě flíčky. Uvařené těstoviny i brambory scedíme.
  2. Cibuli nakrájíme najemno a v hrnci na sádle osmahneme dozlatova. Pak ji poprášíme paprikou a stáhneme oheň‚ aby paprika nezhořkla. Přidáme uvařené brambory a flíčky. Podlijeme trochou vody‚ promícháme a necháme prohřát. Je-li třeba, dochutíme solí. Podáváme s kyselou okurkou.

Pošli recept! 2/2010 (13.1.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zelná polévka

Zelná polévka

Zelňačka s klobáskou nikdy nezklame. Ivana Bartušková, Bítovčice
Za pár korun /29.12.10
Z jedné pánve – směs brambor s pečenou zeleninou

Z jedné pánve – směs brambor s pečenou zeleninou

Jednoduchý vegetariánský pokrm. Pro milovníky masa přidáme kolečka pikantní ...

Za pár korun /11.11.17
Hranolky z cejna

Hranolky z cejna

Cejn je jedna z nejlepších ryb.

Josef Bartušek, Bítovčice

Za pár korun /15.07.14
Vepřové kotlety na hořčici

Vepřové kotlety na hořčici

Dobré jídlo z masa jednoduché na přípravu.

Petra Slováčková, Vsetín

Za pár korun /18.08.13
Lilkové šišky

Lilkové šišky

Lilek neloupej, ve slupce jsou cenné minerály. 

Lea Kopřivová, Hradec ...

Za pár korun /30.10.15
Mrkvová bábovka

Mrkvová bábovka

Je báječně kyprá a příjemně vláčná.
Jana Dvořáková, Ostrava
Za pár korun /04.08.11
 

Nejnovější

Pizza od Adélky

Pizza od Adélky

Adéla Picálková, Babice
Škola vaření /19.01.18
Domácí prejt

Domácí prejt

Květa Šindelářová, Praha

Škola vaření /19.01.18
Fazolová pizza

Fazolová pizza

Hana Kupková, Ostrava-Poruba

Vaříme express /19.01.18
Hovězí karbanátky s pivem

Hovězí karbanátky s pivem

Podle receptu

Marie Hlaváčkové z Humpolce

Vaříme express /19.01.18
Lotrinský koláč - quiche

Lotrinský koláč - quiche

Kamila Sovová, Praha

Všehochuť /19.01.18
Zapečená vinná klobása

Zapečená vinná klobása

Klára Špačková, Jindřichův Hradec

Všehochuť /19.01.18
Kakaová pěna se sušenkami a mátou

Kakaová pěna se sušenkami a mátou

Helena Stoklasová, Ostrava

Sladký život /19.01.18
Houbová kolečka

Houbová kolečka

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /18.01.18
Pizza košíčky

Pizza košíčky

Připraveno podle receptu

Šárky Červenkové ze Strakonic

Vaříme express /18.01.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama