Reklama
Reklama
Filé s omáčkou z řepy
Fotogalerie:

Filé s omáčkou z řepy

Hana Kupková
Hana Kupková
Ostrava-Poruba

Snažím se vařit co nejzdravěji a chutně. 

Hana Kupková, Ostrava 

Ingredience

  • Hlavní suroviny
  • 360g filety z mořskách ryb
  • 1 menší řepa
  • 1 lžíce celozrnná hladká mouka
  • dle potřeby olej na smažení
  • dle chuti sůl, směs koření na ryby
  • Příloha
  • 500g vařené brambory
  • 1/2 rajče
  • dle potřeby sekaná cibulová nať
  • 1 plátek citronu

Doba přípravy

35 minut

Počet porcí

2

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji orestujeme z obou stran okořeněné plátky ryby (můžeme mírně podlít vodou) a přendáme je na talíř 

  2. Do výpeku přidáme nastrouhanou řepu, mírně osolíme a okořeníme směsí na ryby. Podusíme, přidáme lžíci mouky, zamícháme, podlijeme vodou a krátce podusíme. Podáváme s vařenými brambory a zeleninou. 

Pošli recept! - Speciál - Maso (12.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Slepice, co chutná našim dětem

Slepice, co chutná našim dětem

U nás doma jsou velmi oblíbené omáčky. Slepice na smetaně je jídlo, na které nedají ...
Za pár korun /21.07.08
Hubertova játrová bašta

Hubertova játrová bašta

Nejlepší je anglická nebo papriková slanina.

Lenka Němcová, Příkazy

Za pár korun /17.06.14
Tlačenka s kaviárem

Tlačenka s kaviárem

Podáváme s pečivem a čerstvou zeleninou.

Pavla Mráčková, Soběslav

Za pár korun /28.03.15
Bramborový salát  s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

V této úpravě jej máme nejraději.

Blanka Bártová, Litoměřice

Za pár korun /28.11.15
Houbová omáčka

Houbová omáčka

Tahle rychlovka nám opravdu zachutnala.
Monika Smotlachová, Smiřice
Za pár korun /22.09.09
Filé v mrkvi a hořčičném krému

Filé v mrkvi a hořčičném krému

Mnoho lidí se bojí připravit rybu jinak než v trojobale. Přitom je mnoho zajímavých ...
Za pár korun /06.09.13
 

Nejnovější

Makový závin

Makový závin

Podle receptu Ilony Vrtilové z České Lípy
Sladký život /09.03.19
Minibábovičky s ovocem

Minibábovičky s ovocem

Lucie Šrámková, Praha

Sladký život /06.03.19
Polévka s nudlemi

Polévka s nudlemi

Marta Dušná, Karlovy Vary

Škola vaření /05.03.19
Hovězí plátky na houbách

Hovězí plátky na houbách

Zdeňka Blažková, Vsetín

Škola vaření /05.03.19
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu

Evy Dostálkové z Humpolce

Zdravě a chutně /05.03.19
Klasický tatarák

Klasický tatarák

Petra Kračmářová, Kladno

Všehochuť /05.03.19
Cikánská roláda

Cikánská roláda

Tomáš Mika, Brno

Všehochuť /05.03.19
Chilli guláš

Chilli guláš

Podle receptu

Jitky Pletkové z Náchoda

Všehochuť /05.03.19
Panenka na zeleném pepři

Panenka na zeleném pepři

Andrea Janáková, Polička

Za pár korun /04.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama