Reklama
Filé s kuskusem
Fotogalerie:

Filé s kuskusem

Iva Semotánová

Kamenice nad Lipou
Dietní, chutné a rychlé.
Iva Semotánová, Kamenice nad Lipou

Ingredience

  • 4 lžíce petrželka
  • 2 rajčata
  • 1 paprika
  • 1 hrnek kuskus
  • 8 lžic mandle
  • olej olivový
  • 400 g mrkev
  • snítky tymián
  • 8 lžic rozinky
  • 4 filé losos

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Smícháme zeleninu se všemi přísadami, vodou, olejem, bylinkami a sypkým kuskusem. Navrch položíme osolenou a opepřenou rybu. Přikryjeme ji alobalem a pečeme 30–35minut. Servírujeme na talíře a ozdobíme plátky citronu.

Pošli recept! 3/2008 (13.2.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí játra na smetaně

Kuřecí játra na smetaně

Hodí se k nim rýže. Lucie Maňáková, Praha
Za pár korun /11.03.16
Kernoto s hovězím

Kernoto s hovězím

Jsou to velké kroupy, nemusí se předem namáčet.

Zdena Masníková, Ostrava

Za pár korun /04.05.16
Aspik s houbami

Aspik s houbami

Když si dáme při skládání do formy záležet, bude vypadat krásně.

Hana ...

Za pár korun /27.08.17
Bramborové zlaťáky

Bramborové zlaťáky

Jednoduchá, chutná a rychlá úprava brambor.
Lenka Vašutová, Litoměřice
Za pár korun /29.08.11
Plněné tvarohové papriky

Plněné tvarohové papriky

Svačina nebo večeře, se kterou neztratíš příliš času. Místo toastů se dá podávat ...
Za pár korun /15.06.13
Bramborový salát s řapíkatým celerem

Bramborový salát s řapíkatým celerem

Salát je velmi lahodný a krásně křupavý. Máme jej u nás doma moc rádi.

...

Za pár korun /04.08.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu