Reklama
Fazolový hrnec
Fotogalerie:

Fazolový hrnec

Iva Klofandová

Sokolov
Luštěniny by se měly jíst alespoň jednou týdně. Vyzkoušej tento recept.
Iva Klofandová, Sokolov

Ingredience

  • 20 ml olej na smažení
  • 1 cibule
  • 3 nožičky párky
  • špetka tymián
  • špetka oregáno
  • 1 lžička paprika sladká mletá
  • 420 ml fazole červené
  • 1 protlak rajčatový
  • 4 lžíce kečup

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve na oleji osmažíme cibul, pouze ji zpěníme. Přidáme párek nakrájený na kolečka (nebo na půlměsíčky)‚ který také za stálého míchání osmahneme.
  2. Okořeníme tymiánem‚ oreganem a paprikou (kdo má rád ostrá jídla‚ může zaměnit sladkou za pálivou), promícháme.
  3. Na směs vysypeme červené fazole ve slaném nálevu a rajčatový protlak. Vše pečlivě zamícháme. Nakonec přidáme kečup. Podle potřeby lze ředit horkou vodou. Jako přílohu můžeme podávat chléb nebo čerstvé rohlíky.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Francouzské brambory

Francouzské brambory

S čočkou jsou rozhodně zajímavější. Jana Součková, Praha
Za pár korun /07.04.13
Plněný dušený celer

Plněný dušený celer

Celer je opomíjený, přitom je moc dobrý.

Jitka Pavlíková, Strakonice

Za pár korun /10.08.15
Cibulové muffiny se slaninou

Cibulové muffiny se slaninou

Jednoduchá svačinka nebo večeře.

Eliška Kopecká, Humpolec

Za pár korun /07.01.15
Sýrové kuličky

Sýrové kuličky

Jsou dobré teplé i za studena. 

Tomáš Martínek,  Přerov 

Za pár korun /22.02.12
Jednohubky co dům dá

Jednohubky co dům dá

Večer k nám rádi zveme návštěvy. Dělá mi dobře, když všichni obdivují,jak dokážu ...
Za pár korun /20.10.08
Špagetová bábovka

Špagetová bábovka

Zapečená slaná dobrota sypaná strouhaným sýrem vypadá jako pocukrovaná. Tvar bábovky ...
Za pár korun /22.01.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu