Falešný segedín
Fotogalerie:

Falešný segedín

Alena Procházková

Chřibská
Místo mletého použij sekanou nebo párky.
Alena Procházková, Chřibská

Ingredience

  • 1 cibule
  • 20 ml olej
  • 1 kg maso mleté
  • 1 lžička paprika mletá
  • 1 sklenice zelí sterilované
  • 8 brambory
  • 1 smetana na vaření
  • 1 balení sýr plátkový

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

85 Kč

Postup přípravy

  1. Zpěníme cibuli‚ přidáme maso, papriku a zelí.
  2. Z uvařených brambor nakrájíme delší hranolky.
  3. Dáme je do pekáče, na ně položíme připravenou směs a dál po vrstvách střídáme brambory se směsí.
  4. Nakonec všechno zalijeme šlehačkou a poklademe plátky sýra.
  5. Pečeme při 160 °C, dokud nebude sýr zlatavý.

Pošli recept! 2/2010 (13.1.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Houbové knedlíky se špenátem

Houbové knedlíky se špenátem

Když nemáš chuť na maso, dej si ke špenátu tyto skvělé knedlíky. Petra Malá, ...
Za pár korun /10.03.14
Dýňová směs na pizzu

Dýňová směs na pizzu

Krabička od ramy vystačí na 1 plech pizzy.

Věra Poklopová, Kolín

Za pár korun /17.04.16
Filé v mrkvi a hořčičném krému

Filé v mrkvi a hořčičném krému

Mnoho lidí se bojí připravit rybu jinak než v trojobale. Přitom je mnoho zajímavých ...
Za pár korun /06.09.13
Buchta s mákem a jablky

Buchta s mákem a jablky

Je příjemně šťavnatý a dlouho vydrží.

Ivana Černá, Praha 

Za pár korun /19.06.16
Vepřové na pórku s bramboráčky

Vepřové na pórku s bramboráčky

Jednoduché jídlo, na kterém si každý pochutná.

Marie Fejklová, Týn nad Vltavou

Za pár korun /14.03.13
Rajské krůtí rizoto

Rajské krůtí rizoto

Kulatozrnná rýže natural se konzistencí blíží rýži arborio určené na rizoto. ...
Za pár korun /01.06.12
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama