Reklama
Domácí sekaná
Fotogalerie:

Domácí sekaná

Eva Výtisková

Turnov
Chutná klasika.
Eva Výtisková, Turnov

Ingredience

  • 2 vejce
  • olej
  • strouhanka
  • 1 lžice majoránka
  • 1 česnek
  • 500 g maso vepřové-plecko
  • 750 g bůček

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Maso umeleme, přidáme vejce, utřený česnek, ma­joránku, sůl a tolik strou­hanky, aby směs ne­lepila. Vytvarujeme šišky, které nakonec obalíme ve strouhance.
  2. Vložíme je na pekáč s trochou oleje, podlijeme vo­dou a dáme péct na 1,5 hodiny při 175 °C. Bě­hem pečení podle potřeby podléváme a potíráme výpekem. Podáváme s baramborami, kaší, pečivem.

Pošli recept! 8/2008 (16.7.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kapusta s klobásou

Kapusta s klobásou

Je to klasika. Když v zimě nemám dobrý nápad, co udělat k obědu, sáhnu po kapustě. ...
Za pár korun /03.03.15
Párkový salát

Párkový salát

Rychlá‚ snadná a opravdu sytá večeře. Je naprosto ideální k dobrému ...
Za pár korun /29.12.10
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Můžeme podávat s opečenými krutony.

Tereza Grundová, Brno 

Za pár korun /06.03.16
Křupavá krkovička s kaší

Křupavá krkovička s kaší

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Za pár korun /22.09.18
Kuřecí rizoto s paprikami

Kuřecí rizoto s paprikami

Je levné, rychlé a výborné.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Za pár korun /28.07.15
Špenátové palačinky

Špenátové palačinky

Gabriela Jílková, Polička

Za pár korun /24.01.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu