Reklama
Ďábelské toasty
Fotogalerie:

Ďábelské toasty

Andrea Nowaková

Bohumín
Rychlé ďábelské pohoštění.
Andrea Nowaková, Bohumín

Ingredience

  • 1 plechovka toasty ďábelské
  • 6 lžic kečup
  • dle potřeby kečup na zdobení
  • 150 g salám měkký
  • 1 ks chléb bílý toastový
  • 200 g sýr tvrdý

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Ďábelské toasty smícháme se 6 lžícemi kečupu a přidáme najemno nastrouhaný měkký salám. Všechno pořádně promícháme.
  2. Směs natřeme na chleba‚ posypeme bohatě sýrem a plátky překrojíme napříč. Naskládáme je na plech a asi 20 minut zapékáme.
  3. Hotové toasty ozdobíme kečupem, může být i ostřejší. Podáváme ještě teplé, sýr se musí ‚‚táhnout‘‘.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (22.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zakysané rohlíčky

Zakysané rohlíčky

Můžeš je plnit také ořechovou nádivkou.  Libuše Hlaváčová, Brno 
Za pár korun /07.02.12
Utopenci trochu jinak

Utopenci trochu jinak

Dobrota, které druhý den neodoláš!
Žaneta Omarová, Česká Lípa
Za pár korun /12.01.09
Houbová polenta

Houbová polenta

Polenta je oblíbená především v severní Itálii. Já jsem ji ochutnal na dovolené v...
Za pár korun /17.03.12
Krupicové noky v rajské s bylinkami

Krupicové noky v rajské s bylinkami

Do nočků můžeš přidat strouhaný parmazán.

Alena Kratochvílová, Znojmo

Za pár korun /25.04.15
Pikantní těstoviny s čerstvou zeleninou

Pikantní těstoviny s čerstvou zeleninou

Na posypání nám obyčejný sýr chutná nejvíc.

Jana Remková, Orlová


Za pár korun /19.10.15
Špagety s párky

Špagety s párky

Dělala jsem je ze dvou druhů párků a kupodivu ani jednou nepraskly.

Vladimíra ...

Za pár korun /22.01.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu