Reklama
Cuketový nákyp
Fotogalerie:

Cuketový nákyp

Stanislav Barcuch

Slavičín
Podávej s bramborem a zeleninovou oblohou.
Stanislav Barcuch, Slavičín

Ingredience

  • 500 g cuketa
  • 750 g maso uzené
  • 100 g sýr eidam
  • 2 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • 2-3 stroužky česnek
  • 5 lžic olej
  • 1 cibule
  • svazek petržel nať
  • 1 hrnek strouhanka
  • 1/2 lžíčky vegeta
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

95 Kč

Postup přípravy

  1. Cuketu opláchneme, očistíme a vydlabeme dužinu, kterou nastrouháme.
  2. Eidam také nastrouháme, maso a cibuli nadrobno nakrájíme. Petrželovou nať opláchneme a nasekáme.
  3. Všechny ingredience dobře promícháme. Vložíme do vymazané a moukou vysypané zapékací mísy a asi 20 minut pečeme.

Pošli recept! 7/2010 (9.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kovářské brambory

Kovářské brambory

Dagmar Štěpánová, Český Brod
Za pár korun /25.10.18
Kari se žampiony

Kari se žampiony

Těstoviny jíme často, se sýrovou karí omáčkou jsou obzvlášť chutné.
Jiřina ...
Za pár korun /09.11.08
Plněné ledvinky

Plněné ledvinky

Musí se dobře očistit, pak jsou výborné.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Za pár korun /19.07.14
Papriky plněné zelím

Papriky plněné zelím

Hodí se jako příloha k masu i bramborám.

Kateřina Holá, Kroměříž

Za pár korun /26.04.16
Zeleninová ‚‚čína‘‘

Zeleninová ‚‚čína‘‘

Podáváme s rýží a jíme hůlkami.

Eliška Robová, Praha

Za pár korun /15.07.15
Koláčky s pancettou

Koláčky s pancettou

Pancetta je druh italské slaniny.

Otto Plášek, Brno

Za pár korun /04.02.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu