Reklama
Reklama
Cuketový nákyp
Fotogalerie:

Cuketový nákyp

Stanislav Barcuch

Slavičín
Podávej s bramborem a zeleninovou oblohou.
Stanislav Barcuch, Slavičín

Ingredience

  • 500 g cuketa
  • 750 g maso uzené
  • 100 g sýr eidam
  • 2 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • 2-3 stroužky česnek
  • 5 lžic olej
  • 1 cibule
  • svazek petržel nať
  • 1 hrnek strouhanka
  • 1/2 lžíčky vegeta
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

95 Kč

Postup přípravy

  1. Cuketu opláchneme, očistíme a vydlabeme dužinu, kterou nastrouháme.
  2. Eidam také nastrouháme, maso a cibuli nadrobno nakrájíme. Petrželovou nať opláchneme a nasekáme.
  3. Všechny ingredience dobře promícháme. Vložíme do vymazané a moukou vysypané zapékací mísy a asi 20 minut pečeme.

Pošli recept! 7/2010 (9.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tiramisky

Tiramisky

Sladká jednohubka z piškotů je pochoutka. Katka Miláčková, Praha
Za pár korun /01.12.08
Plněné brambory

Plněné brambory

Na posypání je dobrá i pikantnější niva.

Alena Widimská, Olomouc

Za pár korun /13.04.16
Slepice, co chutná našim dětem

Slepice, co chutná našim dětem

U nás doma jsou velmi oblíbené omáčky. Slepice na smetaně je jídlo, na které nedají ...
Za pár korun /21.07.08
Bílé fazole s uzeným

Bílé fazole s uzeným

Na luštěniny bychom neměli zapomínat.

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /09.02.14
Rajská fazolačka

Rajská fazolačka

Takto netradičně připravená fazolačka nám opravdu moc chutná.
Dita Kroupová, Chlumec ...
Za pár korun /30.03.10
Čočková polévka

Čočková polévka

Červená čočka je mnohem stravitelnější než klasická hnědá. 

Petr Papež, ...

Za pár korun /05.03.12
 

Nejnovější

Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna
Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Pravý vídeňský závin

Pravý vídeňský závin

Sylva Krejcarová, Beroun

Všehochuť /07.12.18
Medailonky na sušených rajčatech

Medailonky na sušených rajčatech

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Všehochuť /07.12.18
Ořechové chrastí

Ořechové chrastí

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Sladký život /07.12.18
Valašská štědrovka

Valašská štědrovka

Eva Filipková, Znojmo

Škola vaření /06.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama