Reklama
Cuketová pizza
Fotogalerie:

Cuketová pizza

Lenka Šolarová

Třebívlice
Z listového těsta připravíš křupavou mňamku.
Lenka Šolarová, Třebívlice

Ingredience

  • 1 těsto listové
  • 1/2 cuketa
  • 500 g salám měkký
  • 20 ml olej na smažení
  • špetka koření provensálské
  • špetka bazalka
  • špetka oregáno
  • 2 lžíce kečup
  • 6 plátků sýr eidam

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. Listové těsto vyválíme podle velikosti formy na pizzu. Cuketu nahrubo nastrouháme a necháme okapat. Salám také nastrouháme.
  2. Na pánvi na rozpáleném oleji zpěníme cibuli, přidáme koření a kečup. Vložíme salám a vše osmažíme. Vytvoříme tak salámovo-kečupovou polpu (speciální omáčku na pizzu). Necháme vychladnout a pak ji namažeme na těsto, hustě zasypeme cuketou a dáme do trouby.
  3. Pečeme asi dvacet minut. Těsně před dokončením rozložíme na povrch plátky sýra a necháme ho roztéct.

Pošli recept! 7/2010 (9.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny s bulgurem

Těstoviny s bulgurem

Chutnají a jsou rychlé! Lenka Vychodilová, Mělník
Za pár korun /14.11.08
Odpalované noky zapečené se sýrem

Odpalované noky zapečené se sýrem

Můžeš je posypat pažitkou nebo pokrájenou mladou cibulkou.

Alena Rychlá, České ...

Za pár korun /13.05.15
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Závin se zelím a hlívou ústřičnou

Závin se zelím a hlívou ústřičnou

Tuhle houbu jíme často, je velmi zdravá.

Monika Zelená, Benešov

Za pár korun /22.02.15
Cibulový koláč

Cibulový koláč

Někdy cibuli se slaninou dopředu orestuji, ale není to nutné.
Klára Votavová, Praha
...
Za pár korun /06.05.11
Omáčka z vařeného kuřecího

Omáčka z vařeného kuřecího

Výborná je s kynutými knedlíky.

Miroslava Niemczyková, Horní Tošanovice

Za pár korun /24.06.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu