Reklama
Chalupářský kotlík
Fotogalerie:

Chalupářský kotlík

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Romana Rubášová, Klatovy

Ingredience

  • trocha oleje
  • 1 cibule
  • 1 kuřecí prso
  • asi 200  g kuřecích jater
  • sůl a pepř
  • 1 vídeňské párky
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 plechovka karí fazolí
  • 4 lžíce smetany

Doba přípravy

Počet porcí

2–4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené maso, očištěná kuřecí játra a vše ochutíme solí s pepřem.

  2. Pak přidáme nakrájené párky, kečup, konzervu fazolí a smetanu a podle potřeby podlijeme vodou.

  3. Je to takový výborný a velice rychlý mišmaš ze surovin, které jsou skoro vždy v ledničce.

Pošli recept! - Speciál - Rychlé recepty (18.6.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí vývar s koriandrem

Kuřecí vývar s koriandrem

Těstovinovou rýži máme v polévce rádi. Eva Klamová, Poděbrady
Za pár korun /08.04.15
Ovocný korpus

Ovocný korpus

Je lepší až druhý den, když se odleží.
Jiřina Dobiášová, Hrušovany
Za pár korun /19.11.10
Květákový koláč

Květákový koláč

Jedna z našich oblíbených večeří.

Jolana Vítková, Litvínov

Za pár korun /31.03.15
Salámo-sýrové placky

Salámo-sýrové placky

Když se mi podaří připravit opravdovou pochoutku za pár korun, mám radost. Tentokrát ...
Za pár korun /05.12.08
Plněné sýrové taštičky

Plněné sýrové taštičky

Jsou úžasně nadýchané, zkus to!

Kateřina Zanášková, Vlkoš

Za pár korun /27.03.15
Pečené kuřecí paličky se zeleninou

Pečené kuřecí paličky se zeleninou

Rychlý, snadný a levný oběd.

Pavlína Burdová, Krupka

Za pár korun /02.11.12
 

Nejnovější

Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Pečené v troubě Podle receptu Luboše Holého z Vlašimi
Škola vaření /24.02.20
Pečená mladá husička

Pečená mladá husička

Zaručeně sklidí úspěch

Podle receptu Kateřiny Benešové z Mostu

Škola vaření /24.02.20
Domácí oříšková nutella

Domácí oříšková nutella

Gabriela Jílková, Polička

Všehochuť /24.02.20
Srdíčka s čokoládou

Srdíčka s čokoládou

Když miluješ labužníka

Hana Wilhelmová, Ostrava

Sladký život /24.02.20
Srnčí hřbet s překvapením

Srnčí hřbet s překvapením

Kateřina Krososková, Církvice

Sladký život /24.02.20
Zamilovaná palačinka

Zamilovaná palačinka

Petra Geletičová, Smidary

Sladký život /24.02.20
Trmické makové mušle

Trmické makové mušle

Ke kávě i na snídani

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Sladký život /24.02.20
Domácí větrníčky

Domácí větrníčky

Stejné jako od cukráře

Podle receptu Zdeny Pospíšilové z Milevska

Sladký život /24.02.20
Kuskusový salát s cuketou

Kuskusový salát s cuketou

Petra Kelerová, Sušice

Zdravě a chutně /23.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama