Reklama
Reklama
Chalupářské  šup sem šup tam
Fotogalerie:

Chalupářské šup sem šup tam

Veronika Runzová

Praha

Ještě se nestalo, že by něco zbylo.

Veronika Runzová, Praha

Ingredience

  • dle potřeby olej
  • trocha grilovacího koření
  • 4 plátky vepřová panenka
  • 4 kuřecí křidélka
  • sůl podle potřeby
  • 1 cuketa
  • 2 cibule
  • 2 papriky
  • 200 g cherry rajčátka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Den předem naložíme do směsi grilovacího koření a oleje plátky vepřového masa a kuřecí křidélka. Podle potřeby můžeme dosolit.

  2. Druhý den rozpálíme gril. Nejprve dáme péct maso s kuřecími křidélky, a když už je skoro hotové, přidáme plátky cukety‚ čtvrtky nebo půlky cibule‚ očištěné a rozkrojené papriky i cherry rajčátka.

  3. Vše necháme osmahnout. Jako příloha se hodí brambory v jakékoli úpravě (můžeme je rovněž ogrilovat) nebo čerstvý chléb. K pití je nejlepší vychlazené pivo.

Tip redakce

Grilovat se dají i celé malé brambory, ale je lepší je předem chvíli povařit ve vodě.

Pošli recept! - Speciál - Chalupářské recepty (17.6.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jahelník se švestkami

Jahelník se švestkami

Nejraději ho jíme k snídani, když je trochu uleželý. Denisa Durdíková, Humpolec
Za pár korun /27.12.11
Závitek s pórkem

Závitek s pórkem

Smetana žlutou omáčku krásně zjemní. 

Alena Vlachová, Praha 

Za pár korun /27.02.12
Zapečené těstoviny

Zapečené těstoviny

Připraví je snadno i úplný začátečník.
Eva Mikysková, Třebíč
Za pár korun /03.02.10
Hnízdečka s houbami

Hnízdečka s houbami

Kdo má rád, přidá salátový dresink.

Lída Guk, Pacov

Za pár korun /01.11.13
Jogurtové langoše

Jogurtové langoše

Lída Holubová, Pelhřimov

Za pár korun /25.05.18
Těstoviny s bramborami

Těstoviny s bramborami

Trochu neobvyklá, ale dobrá kombinace.
Libuše Lukešová, Klatovy
Za pár korun /13.10.11
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama