Reklama
Chalupářské  šup sem šup tam
Fotogalerie:

Chalupářské šup sem šup tam

Veronika Runzová

Praha

Ještě se nestalo, že by něco zbylo.

Veronika Runzová, Praha

Ingredience

  • dle potřeby olej
  • trocha grilovacího koření
  • 4 plátky vepřová panenka
  • 4 kuřecí křidélka
  • sůl podle potřeby
  • 1 cuketa
  • 2 cibule
  • 2 papriky
  • 200 g cherry rajčátka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Den předem naložíme do směsi grilovacího koření a oleje plátky vepřového masa a kuřecí křidélka. Podle potřeby můžeme dosolit.

  2. Druhý den rozpálíme gril. Nejprve dáme péct maso s kuřecími křidélky, a když už je skoro hotové, přidáme plátky cukety‚ čtvrtky nebo půlky cibule‚ očištěné a rozkrojené papriky i cherry rajčátka.

  3. Vše necháme osmahnout. Jako příloha se hodí brambory v jakékoli úpravě (můžeme je rovněž ogrilovat) nebo čerstvý chléb. K pití je nejlepší vychlazené pivo.

Tip redakce

Grilovat se dají i celé malé brambory, ale je lepší je předem chvíli povařit ve vodě.

Pošli recept! - Speciál - Chalupářské recepty (17.6.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborový závin s uzeným masem

Bramborový závin s uzeným masem

Výborná roláda, netřeba více dodávat. Jana Trunečková, Brandýs nad Labem
Za pár korun /13.08.12
Balíček s překvapením

Balíček s překvapením

Když přijdu na návštěvu k mamince, vyměňujeme si spolu nové nápady na recepty. Tohle ...
Za pár korun /19.11.10
Špenátový závin

Špenátový závin

Veronika Marková, Český Těšín

Za pár korun /24.06.19
Slaný dortíček

Slaný dortíček

Každý není na sladké.
Martina Špačková, Velká Bystřice
Za pár korun /03.10.08
Trampské cigáro v kabátku

Trampské cigáro v kabátku

Trampské cigáro pečené v listovém těstě s nivou tě nadchne.
Za pár korun /01.05.17
Masové koule se sýrem

Masové koule se sýrem

Menší porce vyhovují hlavně dětem.

Andrea Morávková, Studénka

Za pár korun /15.06.14
 

Nejnovější

Sládkovo tajemství

Sládkovo tajemství

Karolína Rýznarová, Šumperk
Za pár korun /20.02.20
Zapečené cibule s bešamelem

Zapečené cibule s bešamelem

Podle receptu

Bohdany Kučerkové ze Sušice

Za pár korun /20.02.20
Cibulová pomazánka

Cibulová pomazánka

Nela Vlčková, Třeboň

Za pár korun /20.02.20
Kuře na česneku a jablkách

Kuře na česneku a jablkách

Iveta Bílková, Kroměříž

Škola vaření /20.02.20
Voňavé řízečky v sezamu

Voňavé řízečky v sezamu

Kristýna Michalcová, Slaný

Vaříme express /20.02.20
Polenta s česnekovým chilli olejem

Polenta s česnekovým chilli olejem

Podle receptu Šárky Piskáčkové z Krnova
Zdravě a chutně /20.02.20
Salát se sušenými olivami

Salát se sušenými olivami

Radka Vodňanová, Liberec

Zdravě a chutně /20.02.20
Krůtí směs s hlívou

Krůtí směs s hlívou

Anna Fajtová, Praha

Vaříme express /19.02.20
Noky s omáčkou

Noky s omáčkou

Vratilav Horký, Sokolov

Vaříme express /19.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama