Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.5/5 Počet hodnocení: 47
Více než hodinu Velmi snadné 4-6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 848 kcal
Bílkoviny 32 g
Sacharidy 23 g
Tuky 70 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tenhle pokrm si zamilujete! Jen ho ochutnáte, a už si ho budete chtít uvařit znovu!

Suroviny

celer 1 ks
velký
ořechový olej 2 PL
sůl
pepř
vývar zeleninový 300 ml
nahrubo
např Bleu D´Auvergne či niva

Postup

1

Troubu předehřejte na 180 °C. Celer oloupejte, rozčtvrťte a nakrájejte na velmi tenké plátky, nejlépe na mandolíně nebo v kuchyňském robotu. Pokapejte olejem, osolte, opepřete a promíchejte. Rozprostřete do zapékací nádoby. Zalijte vývarem a pečte 40–45 minut.

2

Potom posypte ořechy a rozdrobeným sýrem a zapékejte ještě 15 minut dozlatova.

NĚCO NAVÍC
Zkuste příště místo celeru sladké brambory.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/10

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč