Celerová pomazánka
Fotogalerie:

Celerová pomazánka

Jan Kos

Náchod
Dopřej si svačinu plnou vitamninů.
Jan Kos, Náchod

Ingredience

  • 1/2 celer
  • 2 jablka
  • 2 párky kuřecí
  • 1 cibule
  • 100 g majonéza
  • 150 g jogurt bílý
  • trochu hořčice
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Celer oloupeme a syrový jemně nastrouháme. Jablka oloupeme a nastrouháme je nahrubo. Párek také nahrubo nastrouháme (lépe se bude strouhat zmrzlý). Cibulku nakrájíme najemno.
  2. Vše pečlivě promícháme s majonézou, jogurtem, hořčicí, pepřem a solí. Pomazánku necháme alespoň 2 hodiny proležet.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Masové kostky

Masové kostky

Vaření mě baví, ráda zkouším nové recepty. Tento mě zaujal. Jana Mencáková, Lhota ...
Za pár korun /10.10.08
Bramborový guláš

Bramborový guláš

Obyčejné jídlo, které celá rodina miluje.

Ivo Zdenický, Přerov

Za pár korun /09.01.16
Dvoubarevný tvarohový dort

Dvoubarevný tvarohový dort

Na stole vypadá velice luxusně.
Radana Zelenková, Praha
Za pár korun /28.08.13
Nádivka se sýrem po italsku

Nádivka se sýrem po italsku

Každý víkend vyrážíme na chalupu. Mám tam sice krásně upravenou kuchyni, ale i tak ...
Za pár korun /09.11.08
Česneková pomazánka na chlebíčky

Česneková pomazánka na chlebíčky

Po takové česnekové bombě na tebe bacily neskočí.
Ladislav Vesecký, Zlaté Hory
Za pár korun /21.07.12
Žemlovka na slano

Žemlovka na slano

Nezvyklé, ale moc dobré.

Michaela Pavlačková, Havířov

Za pár korun /23.09.12
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama