Reklama
Celerová pomazánka
Fotogalerie:

Celerová pomazánka

Jan Kos

Náchod
Dopřej si svačinu plnou vitamninů.
Jan Kos, Náchod

Ingredience

  • 1/2 celer
  • 2 jablka
  • 2 párky kuřecí
  • 1 cibule
  • 100 g majonéza
  • 150 g jogurt bílý
  • trochu hořčice
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Celer oloupeme a syrový jemně nastrouháme. Jablka oloupeme a nastrouháme je nahrubo. Párek také nahrubo nastrouháme (lépe se bude strouhat zmrzlý). Cibulku nakrájíme najemno.
  2. Vše pečlivě promícháme s majonézou, jogurtem, hořčicí, pepřem a solí. Pomazánku necháme alespoň 2 hodiny proležet.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jatýrka na tymiánu

Jatýrka na tymiánu

Voňavé koření dodá jídlu velmi zajímavé aroma. Kateřina Miláčková, Praha
Za pár korun /09.11.09
Zapékané halušky

Zapékané halušky

Nám moc chutnají, dej si taky.
Lenka Lajtkepová, Blížkovice
Za pár korun /13.10.11
Zapékané nudle

Zapékané nudle

Jednoduché jídlo, zvládne ho každý.

Andrea Magdemová, Plzeň

Za pár korun /12.12.12
Květákové karbanátky

Květákové karbanátky

Na zahuštění můžeme použít mleté ovesné vločky nebo sušené pšeničné ...

Za pár korun /19.06.17
Pikantní masové kuličky

Pikantní masové kuličky

Nejraději vařím jídla, která nejsou pracná.
Lenka Paulusová, Praha
Za pár korun /14.06.13
Omáčka z vařeného kuřecího

Omáčka z vařeného kuřecího

Výborná je s kynutými knedlíky.

Miroslava Niemczyková, Horní Tošanovice

Za pár korun /24.06.15
 

Nejnovější

Krémová karotková polévka

Krémová karotková polévka

Františka Hozáková, Zábřeh
Za pár korun /21.11.17
Skořicové rybky

Skořicové rybky

Vlasta Melechová, Mladá Boleslav

Škola vaření /21.11.17
Krevetový aspik

Krevetový aspik

Aneta Koukalová, Humpolec

Všehochuť /21.11.17
Mlíčí na toastu

Mlíčí na toastu

Míša Holubová, Jaroměř

Všehochuť /21.11.17
Sádláčky s marmeládou

Sádláčky s marmeládou

Upečeno podle receptu Alžběty Růžičkové z Brna

Sladký život /21.11.17
Puškvorcové sušenky

Puškvorcové sušenky

Helena Šafářová, Praha

Sladký život /21.11.17
Kávové řezy s mandlemi

Kávové řezy s mandlemi

Jana Heidingerová, Praha

Sladký život /21.11.17
Pučálka

Pučálka

Petra Galatičová, Kroměříž

Škola vaření /20.11.17
Vánočka

Vánočka

Zdeňka Pěstová, Větřní

Škola vaření /20.11.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1712_small

Vánoční cukroví

Nejkrásnější dny roku jsou za dveřmi. Dětské oči září, lidé jsou na sebe milejší a počasí venku nás skoro nutí se k někomu přitulit.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama