Reklama
Buřty v kečupu
Fotogalerie:

Buřty v kečupu

Alena Hrubá

Praha
Pochoutku z buřtů jsem poprvé ochutnala na návštěvě u kamarádky. Tehdy to bylo takové jídlo z nouze, ale bylo tak výborné, že od té doby ho sama připravuji, i když nespěchám.
Alena Hrubá, Praha

Ingredience

  • 4 špekáčky
  • kečup
  • hořčice
  • cibule
  • pivo

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Špekáčky oloupeme a po­délně rozkrojíme. Klademe je do zapékací misky ne­bo ma­lého pekáčku.
  2. krok2
    Rozetřeme na ně hořčici a navrstvíme ko­lečka cibule.Zalijeme ke­čupem tak, aby vše bylo po­nořené, a pe­čeme v troubě asi 15 minut.
  3. krok3
    Pak zalijeme povrch mírně pivem nebo vodou a ještě asi 10 minut dopečeme. Podáváme s chle­bem nebo pečivem a zeleninovým salátem.

Pošli recept! 11/2008 (15.10.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Lilek plněný rýžovou směsí

Lilek plněný rýžovou směsí

Místo rýže vyzkoušej například bulgur. Martina Antalová, Odolena Voda
Za pár korun /27.07.17
Jednohubky z mletého

Jednohubky z mletého

Zase trochu jiné pohoštění pro přátele.
Eva Jonášová, Jihlava
Za pár korun /08.09.11
Houbová polenta

Houbová polenta

Polenta je oblíbená především v severní Itálii. Já jsem ji ochutnal na dovolené v...
Za pár korun /17.03.12
Kuře pečené na nádivce

Kuře pečené na nádivce

V peřince z nádivky zůstane maso šťavnaté.

Andrea Jílková, Polička

Za pár korun /03.10.13
Utopenci trochu jinak

Utopenci trochu jinak

Dobrota, které druhý den neodoláš!
Žaneta Omarová, Česká Lípa
Za pár korun /12.01.09
Uzeninový aspik

Uzeninový aspik

Říká se, že bychom měli jíst želatinu co nejčastěji, protože je propěšná kloubům.
...
Za pár korun /23.12.11
 

Nejnovější

Cukeťák se sýrem

Cukeťák se sýrem

Můžeš použít pikantnější klobásu. Jana Remková, Orlová-Lutyně
Za pár korun /19.08.17
Labužnické dipy

Labužnické dipy

K osmaženým tortillám jsou dipy vždy jasnou volbou.

Hana Vinklerová, Rokycany

Zdravě a chutně /19.08.17
Quiche s mletým masem

Quiche s mletým masem

Skvělý oběd, který se dá jíst jak teplý, tak studený.

Iva Procházková, Plzeň

...
Všehochuť /19.08.17
Keftedakia (masové kuličky)

Keftedakia (masové kuličky)

Tradiční řecký pokrm připravuji z jehněčího.

Iveta Sýkorová, Rokycany

Všehochuť /19.08.17
Kuřecí prsíčka s nivou v bramborovém těstíčku

Kuřecí prsíčka s nivou v bramborovém těstíčku

Podáváme jen se zeleninou a domácí tatarskou omáčkou nebo kečupem.

Petra ...

Všehochuť /19.08.17
Křidýlka v pikantní medové marinádě

Křidýlka v pikantní medové marinádě

Medový nálev můžeš použít i jako marinádu na kuřecí stehýnka nebo prsíčka.

...
Všehochuť /19.08.17
Chatařský špíz

Chatařský špíz

Jako příloha jsou vhodné brambory upravené na libovolný způsob.

Pavel Štrougal, ...

Všehochuť /19.08.17
Malinový koláč

Malinový koláč

Maliny jsou v koláči úžasné, ale nejsou jediným možným ovocem.

Lucie Valinová,...

Sladký život /19.08.17
Noky od mé maminky

Noky od mé maminky

Pokaždé byly skvělé teplé k obědu i studené ke svačině.

Radim Nový, Jáchymov

...
Škola vaření /18.08.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1708_smal

Prázdninová kuchařka

Letní prázdniny jsou nejhektičtějším obdobím v roce. Cesty, návštěvy a výlety jsou na denním pořádku..

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama