Reklama
Bůčková roláda
Fotogalerie:

Bůčková roláda

Růžena Bouzková
Růžena Bouzková
Znojmo

Jestli tvůj muž nechce jíst zeleninu, zabal mu ji do masa.

Růžena Bouzková, Znojmo

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 kg mletý bůček
  • 3 lžíce solamyl
  • 200 ml mléko
  • 200 g měkký salám
  • 5 vejce
  • podle potřeby sůl
  • trocha mražený hrášek a mrkev
  • 1 paprika

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Smícháme mletý bůček‚ solamyl a mléko. Posolíme a necháme nejlépe přes noc odležet v chladničce.

  2. Připravíme si nádivku: nakrájený salám usmažíme dohromady s vejci. Přidáme hrášek‚ mrkev a papriku nakrájenou na kousky.

  3. Na mikrotenové fólii rozválíme z masa placku a naplníme ji připravenou nádivkou. Pomocí fólie roládu srolujeme. Povrch můžeme potřít bílkem. Pečeme v rozpálené troubě při 200 °C, dokud se nevytvoří křupavá kůrka. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená kolínka na zelenině s uzeninou

Zapečená kolínka na zelenině s uzeninou

Tato rychlá‚ chutná a levná dobrota k obědu či k večeři udělá radost každému ...
Za pár korun /08.04.12
Dýňová směs na pizzu

Dýňová směs na pizzu

Krabička od ramy vystačí na 1 plech pizzy.

Věra Poklopová, Kolín

Za pár korun /17.04.16
Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Budou je zbožňovat děti i dospělí.
Alena Machalová, Rožnov
Za pár korun /03.02.10
Pórkovo-sýrové sufflé

Pórkovo-sýrové sufflé

Skvelé je např. z dobře vyzrálé goudy.

Eva Svátková, Žatec

Za pár korun /03.04.16
Salát s rukolou

Salát s rukolou

Příjemně osvěží i dostatečně zasytí.

Lucie Michálková, Ostrava

Za pár korun /26.07.13
Slovenská rýže s kuřecím masíčkem

Slovenská rýže s kuřecím masíčkem

Jedná se o recept od mojí babičky ze Slovenska a naše rodina si ho oblíbila.

Lucie ...

Za pár korun /23.08.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu