Reklama
Brněnští utopenci
Fotogalerie:

Brněnští utopenci

Otto Plášek
Otto Plášek
Brno

Nesmějí chybět, když se sejdeme na pivo.

Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • Ingredience
  • 12 kvalitní špekáčky
  • 3 červené cibule
  • 3 bílé cibule
  • 200 ml ocet
  • 3 feferonky
  • 1 bobkový list
  • 4 zrnka nové koření
  • 12 zrnek barevný pepř
  • 4 stroužky česnek
  • 1 lžíce kečup
  • 1 lžíce hořčice

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Špekáčky oloupeme a podélně rozřízneme‚ dáme do sklenice a proložíme cibulí. Do hrnce si dáme litr vody‚ ocet‚ feferonky‚ bobkový list‚ nové koření‚ pepř a česnek.

  2. Povaříme asi 10 minut a necháme vychladnout. Přidáme kečup‚ hořčici a zamícháme. Nalejeme do sklenice na špekáčky a necháme odležet.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kukrecht

Kukrecht

Původní jídlo z německého pohraničí. Markéta Kopečná, Uhříněves
Za pár korun /09.02.16
Zelný bramborák z trouby

Zelný bramborák z trouby

Miluji recepty, ve kterých se vše smíchá, dá do pekáče, strčí se do trouby a je ...

Za pár korun /10.11.17
Cikánské řízečky

Cikánské řízečky

Výborný a levný oběd.

Lenka Petrusová, Pardubice

Za pár korun /31.07.13
Netopýří moučník

Netopýří moučník

Hana Bílá, České Budějovice
Za pár korun /19.10.18
Krkovička na cibulce a česneku

Krkovička na cibulce a česneku

Nejlepší přílohou jsou chlupaté knedlíky.

Edita Ryšavá, Jindřichův Hradec

Za pár korun /07.07.14
Plněný bramborák pro labužníky

Plněný bramborák pro labužníky

Jinak: místo kuřecích jater dej vepřová a plecko.
Běla Kotrbová,
Hradec Králové
...
Za pár korun /16.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu