Reklama
Reklama
Brambory s tvarůžky
Fotogalerie:

Brambory s tvarůžky

František Kytlica

Hulín

Pikantní pochoutka tě jistě zaujme.

František Kytlica, Hulín

Ingredience

  • Suroviny
  • kousek máslo
  • 6 brambory
  • 1 klobása
  • 1 balení tvarůžky
  • 250 g salám
  • 250 g sýr
  • 3 vejce
  • špetka sůl, pepř a pálivá paprika

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. Zapékací mísu vymažeme máslem. Oloupané brambory nakrájíme na kolečka. Do mísy dáme první vrstvu: brambory, osolíme, opepříme a posypeme trochou papriky. Pak položíme rozpůlené tvarůžky. Nakrájíme salám na čtverečky a posypeme.

  2. Druhou vrstvu opakujeme. Na brambory rozložíme kolečka klobásy a na kostky nakrájený sýr. Na poslední vrstvu dáme jen kolečka brambor a posypeme solí, pepřem a paprikou. Rozšleháme vejce, osolíme a vylijeme do mísy. Pečeme při 180 °C dozlatova, asi 45 minut. Podáváme s okurkou.

Pošli recept! 4/2012 (5.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bábovka z brambor

Bábovka z brambor

Na talíři vypadá moc hezky, podávej ji s čerstvou zeleninou. Pavla Csejteyová, Netolice ...
Za pár korun /12.12.12
Hranolky z cejna

Hranolky z cejna

Cejn je jedna z nejlepších ryb.

Josef Bartušek, Bítovčice

Za pár korun /15.07.14
Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu

Lucie Hrabánkové z Liberce

Za pár korun /21.03.19
Špízy z mletého masa

Špízy z mletého masa

Levná grilovaná pochoutka.

Radka Štěpničková, Pardubice

Za pár korun /03.02.14
Trampské cigáro v kabátku

Trampské cigáro v kabátku

Trampské cigáro pečené v listovém těstě s nivou tě nadchne.
Za pár korun /01.05.17
Beskydská játra

Beskydská játra

Doporučuji všem, jsou opravdu výborná.
Iveta Jurčová, Rožnov
Za pár korun /18.02.10
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama