Reklama
Bramborový salát s tuňákem
Fotogalerie:

Bramborový salát s tuňákem

Martin Formen

Praha

Hodí se například k bílé klobáse.

Martin Formen, Praha

Ingredience

  • 150 g anglická slanina
  • 3 stroužky česnek
  • 1 lžíce strouhaný zázvor
  • 1 konzerva tuňák v oleji
  • 4 lžíce majonéza
  • 2 lžíce cukr krupice
  • 2 lžíce olivový olej
  • 2 lžíce bílý vinný ocet
  • 1 cibule
  • podle chuti sůl a pepř
  • 600 g vařené brambory

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Slaninu osmahneme, přidáme nasekaný česnek a zázvor a společně orestujeme. Necháme vychladnout.

  2. V míse rozmělníme vidličkou tuňáka, přidáme majonézu, přisypeme cukr, přilijeme olej a ocet. Osolíme a opepříme. Brambory nakrájíme na plátky a smícháme s nakrájenou cibulí a slaninou. Přidáme zálivku a dobře promícháme.

Pošli recept! 12/2012 (5.11.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Rajská omáčka s masovými kuličkami

Rajská omáčka s masovými kuličkami

Klasická rajská je na mě moc pracná, oblíbila jsem si tuhle variantu. Alena Bendová, ...
Za pár korun /05.12.08
Brokolicová sekaná

Brokolicová sekaná

Vůbec není poznat, že není z masa.

Hana Kupková, Ostrava

Za pár korun /12.07.15
Labužnické těstoviny

Labužnické těstoviny

Velice chutné, rychlé těstoviny. Jen je třeba vyzkoušet.

Renata Trpišovská, Zruč nad ...

Za pár korun /01.04.12
Usměvavé zelňáky

Usměvavé zelňáky

Při zdobení se fantazii meze nekladou.

Hana Bílá, České Budějovice

Za pár korun /18.01.17
Plněná paprika po čínsku

Plněná paprika po čínsku

Paprika plněná mletým hovězím masem s červeným vínem.

Pavel Štrougal, Ústí nad ...

Za pár korun /15.06.12
Pizza s krabím masem

Pizza s krabím masem

Svou výraznou chuť si zachovává i zastudena.
Barbora Vávrová, Břestek
Za pár korun /01.08.11
 

Nejnovější

Lahodná šarlota

Lahodná šarlota

Místo borůvek můžeme použít také jiné ovoce. Petra Fingerhutová, Kyšice
Škola vaření /23.02.17
Jahodové muffiny

Jahodové muffiny

Jsou velmi snadné a dobré, zkus je také!

Lucie Haklová, Příbram

Vaříme express /23.02.17
Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč

Vynikající je také s nektarinkami nebo s broskvemi.

Pavla Zubatá, Vnorovy

Sladký život /23.02.17
Cheesecake s borůvkami

Cheesecake s borůvkami

Nepečená rychlá dobrůtka.

Dagmar Peřinová, Nížkov

Sladký život /23.02.17
Pejsek a kočička

Pejsek a kočička

Dětem hned lépe chutná, když jim chléb takto nazdobím.

Alice Novotná, Benešov

Všehochuť /22.02.17
Domácí tiramisu

Domácí tiramisu

Trochu cukru můžeš přidat i do kávy.

Karolína Appeltová, Praha

Všehochuť /22.02.17
Italský koláč s ricottou

Italský koláč s ricottou

Hotový koláč necháme vychladnout a před podáváním můžeme ještě pocukrovat.

Alice ...

Všehochuť /22.02.17
Šlehačková stracciatella

Šlehačková stracciatella

Musí být při podávání důkladně vychlazená.

Jana Vaculová, Frýdlant nad Ostravicí

...
Sladký život /22.02.17
Pomerančový cheesecake

Pomerančový cheesecake

Dávala jsem si ho v Norimberku.

Lucie Nývltová, Boskovice

Sladký život /22.02.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1703

Máme rádi maso

Vepřové, jehněčí nebo hovězí? Ať si vzpomenete na jakékoliv masíčko...

více
zbabicinykuchyne

Z babiččiny kuchyně

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Z babiččiny kuchyně je již nyní ve vašich oblíbených trafikách!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama