Reklama
Bramborový salát s tuňákem
Fotogalerie:

Bramborový salát s tuňákem

Martin Formen

Praha

Hodí se například k bílé klobáse.

Martin Formen, Praha

Ingredience

  • 150 g anglická slanina
  • 3 stroužky česnek
  • 1 lžíce strouhaný zázvor
  • 1 konzerva tuňák v oleji
  • 4 lžíce majonéza
  • 2 lžíce cukr krupice
  • 2 lžíce olivový olej
  • 2 lžíce bílý vinný ocet
  • 1 cibule
  • podle chuti sůl a pepř
  • 600 g vařené brambory

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Slaninu osmahneme, přidáme nasekaný česnek a zázvor a společně orestujeme. Necháme vychladnout.

  2. V míse rozmělníme vidličkou tuňáka, přidáme majonézu, přisypeme cukr, přilijeme olej a ocet. Osolíme a opepříme. Brambory nakrájíme na plátky a smícháme s nakrájenou cibulí a slaninou. Přidáme zálivku a dobře promícháme.

Pošli recept! 12/2012 (5.11.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cuketové balíčky

Cuketové balíčky

Dobrý tip jak na předkrm, tak na večeři, podáváme s jogurtovým dipem. Andrea ...
Za pár korun /17.06.17
Tofu na cibulce

Tofu na cibulce

Je to výborné a rychlé jídlo, chutná všem.
Jana Skácelová, Brno
Za pár korun /16.11.09
Ledvinky s rýží

Ledvinky s rýží

Proč občas neochutnat něco z klasické kuchyně? Jídla z vnitřností jsou velmi levná.
...
Za pár korun /21.02.13
Kuřecí kousky obalené v chipsech

Kuřecí kousky obalené v chipsech

Andrea Janáková, Polička

Za pár korun /03.02.18
Kapie plěné masem a sýrem

Kapie plěné masem a sýrem

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Za pár korun /27.07.18
Velikonoční koule

Velikonoční koule

Otto Plášek, Brno

Za pár korun /12.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu