Reklama
Bramborový salát s houbičkami a koprovou zálivkou
Fotogalerie:

Bramborový salát s houbičkami a koprovou zálivkou

Svetlana Kravchenko
Svetlana Kravchenko
Ostrava-Dubina

Salát podáváme z řízkem, steakem nebo jen tak samotný.

Svetlana Kravchenko, Ostrava-Dubina

Ingredience

  • 1 kg brambory
  • 300 g nakládané houby
  • 150 g smetanový sýr
  • 100 ml smetana
  • 2 snítky kopr
  • pažitka
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1.      Brambory uvaříme ve slupce, po vychladnutí oloupeme, nakrájíme na větší kostičky a vložíme do velké mísy.  Přidáme okapané houby, nasekanou pažitku a důkladně promícháme.

  2.      Ze smetany, sýru a nasekaného kopru si připravíme zálivku. Důkladně promícháme, osolíme a necháme odležet v lednici.

       


Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bůčková tlačenka

Bůčková tlačenka

Připravuji si ji sama, aspoň vím, co v ní je. Lenka Blizmanová, Městec Králové
Za pár korun /16.02.13
Pečené brambory

Pečené brambory

Jsou plněné samými pochoutkami.   

Anna Šebelová, Ústí nad Labem

Za pár korun /27.02.15
Drvoštěpské flíčky

Drvoštěpské flíčky

Domácí fleky zapečené se žampiony, pórkem, slaninou a vejci.
Za pár korun /16.11.16
Barevná roládka  z mletého masa

Barevná roládka z mletého masa

Teplou roládu jíme k obědu, studenou k večeři.

Daniela Ballayová, Nové Zámky

...
Za pár korun /09.10.16
Sýrový speciál

Sýrový speciál

Maso nesmí být vysušené.

Lucie Kafková, Praha 

Za pár korun /16.11.16
Sýrové rizolety

Sýrové rizolety

Ráda si vymýšlím neobvyklé kombinace a tyhle palačinky se povedly. 

Věra ...

Za pár korun /16.01.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu