Nejlepší přílohou je čerstvé pečivo.
Květa Kroupová, Praha
Ingredience
- 4 větší brambory
- trocha oleje na pánev
- 1 cibule
- 400 g točený salám
- sůl podle chuti
- trocha kmínu a pepře
- 1 instantní gulášová polévka
- 1 lžička majoránka
- 1 konzerva fazole v tomatě
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na pánvi si osmahneme cibulku, přidáme brambory, orestujeme je a podlijeme trochou vody. Po chvíli přidáme nakrájený salám.
-
Osolíme, okořeníme a dusíme doměkka. Zahustíme gulášovou polévkou ze sáčku, kterou jsme si rozmíchali v troše vody. Přidáme majoránku, konzervu fazolí i s protlakem a necháme ještě 10 minut vařit.