Reklama
Bagetový špíz s kečupem
Fotogalerie:

Bagetový špíz s kečupem

Milada Krejčí

Svitavy
Nezapomeň přidat oblohu z čerstvé zeleniny.
Milada Krejčí, Svitavy

Ingredience

  • 4 střední bageta
  • 100 g máslo
  • špetka sůl bylinková
  • 150 g salám šunkový
  • 150 g sýr plátkový
  • 4 lžíce kečup
  • 4 cibule s natí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Bagety nakrájíme na plátky tenké asi 1 cm. Všechny plátky lehce z jedné strany namažeme máslem a posypeme bylinkovou solí.
  2. Šunkový salám i plátky sýra nakrájíme na kousky velké asi jako bagetové plátky. Na špejle napichujeme střídavě plátek bagety, plátek salámu a plátek sýra.
  3. Špízy položíme na plech vyložený pečicím papírem a zapékáme je v troubě přibližně 10 minut.
  4. Horké pokapeme kečupem a posypeme na tenká kolečka nakrájenou mladou cibulkou.

Pošli recept! 6/2011 (3.5.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chilli koláč

Chilli koláč

Výborná chuťovka na oslavu, ale klidně poslouží jako snídaně, večeře či jen tak na k...
Za pár korun /04.09.13
Bramborové pusinky

Bramborové pusinky

Mám mlsnou rodinu a nezbývá mi než vymýšlet různé finty, aby si na něčem pochutnala. ...
Za pár korun /01.09.08
Kapusta s klobásou

Kapusta s klobásou

Je to klasika. Když v zimě nemám dobrý nápad, co udělat k obědu, sáhnu po kapustě. ...

Za pár korun /03.03.15
Králičí limetkové řízečky s polníčkem

Králičí limetkové řízečky s polníčkem

Díky netradičním ingrediencím na obalení jsou řízečky dietnější.

Alena ...

Za pár korun /20.09.17
Ryba v citronové strouhance

Ryba v citronové strouhance

Citron ve strouhance je výtečný!

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Za pár korun /08.02.12
Zapečený květák

Zapečený květák

Když žena odjede do lázní, nezbývá mi nic jiného než se postavit ke sporáku. Vařím ...
Za pár korun /19.08.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu