Reklama
Bagetový špíz s kečupem
Fotogalerie:

Bagetový špíz s kečupem

Milada Krejčí

Svitavy
Nezapomeň přidat oblohu z čerstvé zeleniny.
Milada Krejčí, Svitavy

Ingredience

  • 4 střední bageta
  • 100 g máslo
  • špetka sůl bylinková
  • 150 g salám šunkový
  • 150 g sýr plátkový
  • 4 lžíce kečup
  • 4 cibule s natí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Bagety nakrájíme na plátky tenké asi 1 cm. Všechny plátky lehce z jedné strany namažeme máslem a posypeme bylinkovou solí.
  2. Šunkový salám i plátky sýra nakrájíme na kousky velké asi jako bagetové plátky. Na špejle napichujeme střídavě plátek bagety, plátek salámu a plátek sýra.
  3. Špízy položíme na plech vyložený pečicím papírem a zapékáme je v troubě přibližně 10 minut.
  4. Horké pokapeme kečupem a posypeme na tenká kolečka nakrájenou mladou cibulkou.

Pošli recept! 6/2011 (3.5.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Buchta s mákem a jablky

Buchta s mákem a jablky

Je příjemně šťavnatý a dlouho vydrží. Ivana Černá, Praha 
Za pár korun /19.06.16
Zapečená játra  s brokolicí

Zapečená játra s brokolicí

Stejně dobrá bude varianta s těstovinami. 

Božena Kolářová, Pouště

Za pár korun /05.10.16
Trufado

Trufado

Nejchutnější jsou v této směsi pokrájená masitá rajčata, která mají více dužiny.

...
Za pár korun /01.10.16
Kapustový eintopf

Kapustový eintopf

Vše v jednom hrnci. Navíc zdravé a chutné.
Renata Vitoušová, Praha
Za pár korun /03.02.11
Rizoto se zelím a uzeným

Rizoto se zelím a uzeným

Naše po česku vylepšené rizoto je opravdu šťavnaté.

Pavla Lukačovičová, Dolní ...

Za pár korun /23.01.15
Pangasius na smetanové zelenině

Pangasius na smetanové zelenině

Ryby připravujeme alespoň jednou týdně. 

Šárka ...

Za pár korun /27.02.12
 

Nejnovější

Tvarohovo-sýrový koláč s jahodovým zdobením

Tvarohovo-sýrový koláč s jahodovým zdobením

Pro ty, které už nebaví neustále dělat krémy ze smetany a nebojí se experimentovat....
Za pár korun /24.05.17
Zapečené tortilly s tuňákem

Zapečené tortilly s tuňákem

Tortilly nemusí být plněné jen fazolemi a ostrým kořením!

Karel Jahoda, Kladno

Škola vaření /24.05.17
Makové rohlíčky

Makové rohlíčky

Ideální dobrůtka k víkendové snídani.

Ivana Černá, Praha

Škola vaření /24.05.17
Conchiglie se šunkou a s hráškem

Conchiglie se šunkou a s hráškem

Těstoviny ve tvaru mušliček se vaří krátce.

Renata Huksová, Praha

Všehochuť /24.05.17
Povidlové mrkváče

Povidlové mrkváče

Šátečky z jemného mrkvového těsta.

Barbora Vávrová, Břestek

Všehochuť /24.05.17
Muffiny se šlehačkou

Muffiny se šlehačkou

Jahodové máme nejraději.

Linda Hojsová, Beroun

Sladký život /24.05.17
Smetanový nepečený dort s jahodami

Smetanový nepečený dort s jahodami

Šlehačka se dá koupit rýžová, kokosová i sójová.

Ivana Bartušková, Luka...

Sladký život /24.05.17
Preclíky

Preclíky

Manžel je miluje, tak mu je peču pro radost.

Kateřina Crhová, Litoměřice

Škola vaření /23.05.17
Salát z rybích pepřenek

Salát z rybích pepřenek

Rychlá příprava, skvělá chuť.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Vaříme express /23.05.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1706

Jahody a letní ovoce

Začátek léta je mým nejoblíbenějším obdobím. Ráno mě z postele vytáhne zpěv ptáků..

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama