Ingredience
- 4 střední bageta
- 100 g máslo
- špetka sůl bylinková
- 150 g salám šunkový
- 150 g sýr plátkový
- 4 lžíce kečup
- 4 cibule s natí
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Bagety nakrájíme na plátky tenké asi 1 cm. Všechny plátky lehce z jedné strany namažeme máslem a posypeme bylinkovou solí.
-
Šunkový salám i plátky sýra nakrájíme na kousky velké asi jako bagetové plátky. Na špejle napichujeme střídavě plátek bagety, plátek salámu a plátek sýra.
-
Špízy položíme na plech vyložený pečicím papírem a zapékáme je v troubě přibližně 10 minut.
-
Horké pokapeme kečupem a posypeme na tenká kolečka nakrájenou mladou cibulkou.