Ingredience
- 50 g máslo
- pepř
- cibule
- paprika
- 1 vejce vařená
- 400 ml mléko
- 100 g lučina
- 200 g máslo pomazánkové
- 1 bageta
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Nejdříve musíme bagetu vydlabat, nejlépe tak‚ že odkrojíme oba konce a střídu vyřežeme a vytlačíme koncem vařečky. Připravíme si náplň: máslo vyšleháme s mletou paprikou a špetkou pepře. Přidáme lučinu a pomazánkové máslo. Ušleháme hladký krém‚ vmícháme nadrobno nakrájenou papriku‚ okurky‚ vejce a cibuli. Vše dobře promícháme. Vzniklou hmotou naplníme bagetu‚ kterou zabalíme do fólie a necháme ztuhnout a rozležet. Před podáváním bagetu nakrájíme na kolečka.