Reklama
Bageta s překvapením
Fotogalerie:

Bageta s překvapením

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Můžeš ji podávat návštěvám nebo jako lehkou večeři.
Kateřina Bedravová, Veselí nad Moravou

Ingredience

  • 50 g máslo
  • pepř
  • cibule
  • paprika
  • 1 vejce vařená
  • 400 ml mléko
  • 100 g lučina
  • 200 g máslo pomazánkové
  • 1 bageta

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Nejdříve musíme bagetu vydlabat, nejlépe tak‚ že odkrojíme oba konce a střídu vyřežeme a vytlačíme koncem vařečky. Připravíme si náplň: máslo vyšleháme s mletou paprikou a špetkou pepře. Přidáme lučinu a pomazánkové máslo. Ušleháme hladký krém‚ vmícháme nadrobno nakrájenou papriku‚ okurky‚ vejce a cibuli. Vše dobře promícháme. Vzniklou hmotou naplníme bagetu‚ kterou zabalíme do fólie a necháme ztuhnout a rozležet. Před podáváním bagetu nakrájíme na kolečka.

Pošli recept! 1/2008 (19.12.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

S pekingským zelím a nudlemi

S pekingským zelím a nudlemi

Měla by být po chilli trošku ostřejší.  Jiřina Volfová, Uherské ...
Za pár korun /29.02.16
Marinované kuřecí paličky

Marinované kuřecí paličky

Kdo má rád sladší chuť, přidá lžíci medu.

Marie Novotná, Pelhřimov

Za pár korun /17.09.16
Pórkové palačinky

Pórkové palačinky

Podáváme je se zeleninovou oblohou.

Věra Kmínková, Hořice

Za pár korun /27.07.15
Bramborový salát s řapíkatým celerem

Bramborový salát s řapíkatým celerem

Salát je velmi lahodný a krásně křupavý. Máme jej u nás doma moc rádi.

...

Za pár korun /04.08.14
Zapečená sekaná

Zapečená sekaná

Mleté maso se dá připravit mnoha způsoby.

Svetlana Kravchenko, Ostrava

Za pár korun /29.04.16
Špagety s párky

Špagety s párky

Dělala jsem je ze dvou druhů párků a kupodivu ani jednou nepraskly.

Vladimíra ...

Za pár korun /22.01.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu