Reklama

Další články:

Tvarohové koláčky

Tvarohové koláčky

Vyber si bylinky, které máš rád. Hana Šťastná, Olomouc
Do 100 korun /21.03.16
 
Sýrové kuličky

Sýrové kuličky

Jsou dobré teplé i za studena.  Tomáš Martínek,  Přerov 
Do 100 korun /22.02.12
 
Jogurtové langoše

Jogurtové langoše

Lída Holubová, Pelhřimov
Do 100 korun /25.05.18
 
Špenátový koláč

Špenátový koláč

Barborá Vávrová, Břestek
Do 100 korun /08.03.18
 
Rybí pomazánka s koprem a jablky

Rybí pomazánka s koprem a jablky

Méně tradiční předkrm.  Alena Rychlá, České Budějovice 
Do 100 korun /13.02.12
 
Bramborový gratin s dýní

Bramborový gratin s dýní

Alžběta Kondlerová, Olomouc
Do 100 korun /16.09.19
 
Pečený lilek s hermelínem

Pečený lilek s hermelínem

Jíme teplé a přikusujeme křupavou bagetu. Jan Horák, Praha
Do 100 korun /16.09.16
 
‚‚Pštrosí vejce‘‘  se šťouchanými bramborami

‚‚Pštrosí vejce‘‘ se šťouchanými bramborami

Když chceš vylepšit sekanou, zkus tenhle recept. Kateřina Maršíková, Dobruška
Do 100 korun /23.07.14
 
Medové batáty s chilli

Medové batáty s chilli

Markéta Tichá, Luhačovice
Do 100 korun /26.02.19
 
Zapečené těstoviny

Zapečené těstoviny

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou
Do 100 korun /18.02.19
 
Grapefruitový salát

Grapefruitový salát

Vitaminová bomba, která u nás nesmí na Štědrý večer chybět. Skvělý je se zmrzlinou. Markéta Kopečná, Praha
Do 100 korun /08.02.12
 
Ryba v citronové strouhance

Ryba v citronové strouhance

Citron ve strouhance je výtečný! Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Do 100 korun /08.02.12
 
Bublanina z cizrnového nálevu s jahodami

Bublanina z cizrnového nálevu s jahodami

Jana Remková, Orlová-Lutyně
Do 100 korun /04.06.18
 
Křehké masíčko à la barbecue

Křehké masíčko à la barbecue

Lepší jsou šťavnatější stehýnka. Martina Antalová, Odolena Voda
Do 100 korun /15.08.17
 
Domácí bagel se žervé

Domácí bagel se žervé

Čerstvé jsou nejlepší Podle receptu Heleny Šimkové z Otrokovic
Do 100 korun /24.02.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 8 z 57

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama