Reklama
Reklama

Další články:

‚‚Pštrosí vejce‘‘  se šťouchanými bramborami

‚‚Pštrosí vejce‘‘ se šťouchanými bramborami

Když chceš vylepšit sekanou, zkus tenhle recept. Kateřina Maršíková, Dobruška
Do 100 korun /23.07.14
 
Medové batáty s chilli

Medové batáty s chilli

Markéta Tichá, Luhačovice
Do 100 korun /26.02.19
 
Zapečené těstoviny

Zapečené těstoviny

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou
Do 100 korun /18.02.19
 
Grapefruitový salát

Grapefruitový salát

Vitaminová bomba, která u nás nesmí na Štědrý večer chybět. Skvělý je se zmrzlinou. Markéta Kopečná, Praha
Do 100 korun /08.02.12
 
Ryba v citronové strouhance

Ryba v citronové strouhance

Citron ve strouhance je výtečný! Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Do 100 korun /08.02.12
 
Bublanina z cizrnového nálevu s jahodami

Bublanina z cizrnového nálevu s jahodami

Jana Remková, Orlová-Lutyně
Do 100 korun /04.06.18
 
Křehké masíčko à la barbecue

Křehké masíčko à la barbecue

Lepší jsou šťavnatější stehýnka. Martina Antalová, Odolena Voda
Do 100 korun /15.08.17
 
Domácí bagel se žervé

Domácí bagel se žervé

Čerstvé jsou nejlepší Podle receptu Heleny Šimkové z Otrokovic
Do 100 korun /24.02.19
 
Falešné lasagne

Falešné lasagne

Zkuste jednodušší variantu mého přítele. Jana Boháčová, Děčín
Do 100 korun /22.07.14
 
Ovocný řez s tvarohovou náplní

Ovocný řez s tvarohovou náplní

Díky kiwi a rybízovému želé je moučník trochu kyselejší než běžné zákusky. Tak to mám přesně ráda. Marie Vesecká, Zlaté Hory
Do 100 korun /20.07.17
 
Zelný koláč

Zelný koláč

Květa Kroupová, Praha
Do 100 korun /10.11.18
 
Plněné ledvinky

Plněné ledvinky

Musí se dobře očistit, pak jsou výborné. Zdeňka Polanská, Vsetín
Do 100 korun /19.07.14
 
Květák s anglickou slaninou

Květák s anglickou slaninou

Chutná i studený. Veronika Poláčková, Mýto
Do 100 korun /27.08.13
 
Kuřecí vývar s koriandrem

Kuřecí vývar s koriandrem

Těstovinovou rýži máme v polévce rádi. Eva Klamová, Poděbrady
Do 100 korun /08.04.15
 
Kovářské brambory

Kovářské brambory

Dagmar Štěpánová, Český Brod
Do 100 korun /25.10.18
 
pravevprodeji04_19

Strana 8 z 56

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama