Reklama
Reklama

Další články:

Kari rýže s kuřecím masem

Kari rýže s kuřecím masem

Skvělá směs vařeného kuřecího masa, rýže, zeleniny a pikantního kari koření. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno
Do 100 korun /04.05.13
 
Kančí řízky v jogurtovém šálu

Kančí řízky v jogurtovém šálu

Marináda maso nádherně zjemní.  Eva Jonášová, Jihlava 
Do 100 korun /15.03.12
 
Rybí flamendr

Rybí flamendr

Máme rádi ostřejší jídla a recept na flamendra jsme si upravili na míru.  Petra Michalicová, Oslavany 
Do 100 korun /27.02.12
 
Filé s omáčkou z řepy

Filé s omáčkou z řepy

Snažím se vařit co nejzdravěji a chutně.  Hana Kupková, Ostrava 
Do 100 korun /27.02.12
 
Pangasius na smetanové zelenině

Pangasius na smetanové zelenině

Ryby připravujeme alespoň jednou týdně.  Šárka Zámečníková, Čáslavice 
Do 100 korun /27.02.12
 
Závitek s pórkem

Závitek s pórkem

Smetana žlutou omáčku krásně zjemní.  Alena Vlachová, Praha 
Do 100 korun /27.02.12
 
Horké ostružiny

Horké ostružiny

Palačinky plněné meruňkovým džemem, podávané s ostružinovou omáčkou. Alena Štrougalová, Neštěmice
Do 100 korun /23.07.17
 
Krůtí katův šleh

Krůtí katův šleh

Směs je příjemně pikantní.  Hana Jankovská, Neveklov 
Do 100 korun /24.02.12
 
Kuřecí s bílou ředkví

Kuřecí s bílou ředkví

Jídlo je velmi rychlé a zelenina příjemně křupe.  Leona Sodomková, Brno 
Do 100 korun /24.02.12
 
Rychlé zapečené brambory

Rychlé zapečené brambory

Marie Svobodová, Lysice
Do 100 korun /27.05.18
 
Ředkvičková dobrůtka

Ředkvičková dobrůtka

Nejvíc nám chutná s celozrnným pečivem. Jarmila Výskalová, Poruba
Do 100 korun /24.03.15
 
Nádivka z kuřecích jater

Nádivka z kuřecích jater

Podáváme ji samostatně nebo s pečeným kuřetem. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Do 100 korun /03.04.15
 
Bramborový salát s tuňákem

Bramborový salát s tuňákem

Hodí se například k bílé klobáse. Martin Formen, Praha
Do 100 korun /10.12.13
 
Zadělávané  kedlubny

Zadělávané kedlubny

Jsou výborné s novými bramborami. Petra Kubátová, Šumperk
Do 100 korun /09.04.17
 
 
pravevprodeji04_19

Strana 6 z 56

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama