Reklama

Další články:

Hrachová kaše s majoránkou a klobásou

Hrachová kaše s majoránkou a klobásou

Můj manžel je milovník klasické české kuchyně a hrachová kaše je jedním z jeho nejoblíbenějších jídel. Vzpomíná, jak mu ji kdysi vařívala maminka.  Lenka Majerová, Pardubice ...
Do 100 korun /28.02.12
 
Zapečený celer s uzeným

Zapečený celer s uzeným

Je vynikající s bramborovou kaší.  Božena Kolářová, Pouště 
Do 100 korun /27.02.12
 
Dušené kedlubny

Dušené kedlubny

Na talíři ozdob jídlo čerstvými bylinkami. Veronika Veselá, Jihlava
Do 100 korun /02.04.15
 
Kari rýže s kuřecím masem

Kari rýže s kuřecím masem

Skvělá směs vařeného kuřecího masa, rýže, zeleniny a pikantního kari koření. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno
Do 100 korun /04.05.13
 
Kančí řízky v jogurtovém šálu

Kančí řízky v jogurtovém šálu

Marináda maso nádherně zjemní.  Eva Jonášová, Jihlava 
Do 100 korun /15.03.12
 
Rybí flamendr

Rybí flamendr

Máme rádi ostřejší jídla a recept na flamendra jsme si upravili na míru.  Petra Michalicová, Oslavany 
Do 100 korun /27.02.12
 
Filé s omáčkou z řepy

Filé s omáčkou z řepy

Snažím se vařit co nejzdravěji a chutně.  Hana Kupková, Ostrava 
Do 100 korun /27.02.12
 
Pangasius na smetanové zelenině

Pangasius na smetanové zelenině

Ryby připravujeme alespoň jednou týdně.  Šárka Zámečníková, Čáslavice 
Do 100 korun /27.02.12
 
Závitek s pórkem

Závitek s pórkem

Smetana žlutou omáčku krásně zjemní.  Alena Vlachová, Praha 
Do 100 korun /27.02.12
 
Masové kuličky plněné kapustou

Masové kuličky plněné kapustou

Dají si je i odpůrci zeleniny Podle receptu Květy Raichlové z Bíliny
Do 100 korun /21.09.19
 
Kuřecí balíčky s bramborem

Kuřecí balíčky s bramborem

Libuše Hlaváčová, Brno
Do 100 korun /21.06.19
 
Horké ostružiny

Horké ostružiny

Palačinky plněné meruňkovým džemem, podávané s ostružinovou omáčkou. Alena Štrougalová, Neštěmice
Do 100 korun /23.07.17
 
Krůtí katův šleh

Krůtí katův šleh

Směs je příjemně pikantní.  Hana Jankovská, Neveklov 
Do 100 korun /24.02.12
 
Kuřecí s bílou ředkví

Kuřecí s bílou ředkví

Jídlo je velmi rychlé a zelenina příjemně křupe.  Leona Sodomková, Brno 
Do 100 korun /24.02.12
 
Rychlé zapečené brambory

Rychlé zapečené brambory

Marie Svobodová, Lysice
Do 100 korun /27.05.18
 
pravevprodeji04_19

Strana 6 z 57

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama