Reklama

Další články:

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Výborný je v létě k posezení s přátely a k pivečku.
Do 100 korun /07.06.12
 
Bramborový závin s uzeným masem

Bramborový závin s uzeným masem

Výborná roláda, netřeba více dodávat. Jana Trunečková, Brandýs nad Labem
Do 100 korun /13.08.12
 
Zapečené brambory s brokolicí

Zapečené brambory s brokolicí

Jednoduché, rychlé a chutné jídlo... Bez šunky lze uvařit i pro vegetariány. Lenka Rokosová, Plzeň
Do 100 korun /30.08.12
 
Zapečené rajčatové brambory

Zapečené rajčatové brambory

Příjemná obměna klasických zapečených brambor tě jistě překvapí. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Do 100 korun /03.09.12
 
Omáčka ze srdíček

Omáčka ze srdíček

Kuřecí srdíčka nám moc chutnají. Lucie Ožanová, Havířov
Do 100 korun /07.09.12
 
Rychlá klobásková omáčka

Rychlá klobásková omáčka

Když je velký hlad, hutná omáčka přijde vhod. Karin Dohnálková, Dubňany
Do 100 korun /21.09.12
 
Žemlovka na slano

Žemlovka na slano

Nezvyklé, ale moc dobré. Michaela Pavlačková, Havířov
Do 100 korun /23.09.12
 
Kuřecí stehna na hořčici

Kuřecí stehna na hořčici

Kuřecím stehnům dodává netradiční pikantní příchuť orientální hořčice. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno
Do 100 korun /25.09.12
 
Polévka s krůtími kuličkami

Polévka s krůtími kuličkami

Stále vymýšlím nová jídla a toto je jedno z nich. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Do 100 korun /29.11.12
 
Rybářovy žampiony

Rybářovy žampiony

Výtečnou alternativou k žampionům jsou v houbařské sezóně muchomůrky růžovky (masáci). Václav Vanžura, Hradec Králové
Do 100 korun /21.02.13
 
Houbové knedlíky se špenátem

Houbové knedlíky se špenátem

Nemáš-li chuť na maso, uvař si ke špenátu tyto voňavé knedlíky, oblíbíš si je stejně jako my. Petra Malá, Pardubice
Do 100 korun /24.02.13
 
Rychlá večeře

Rychlá večeře

Květák nemusí být jenom obalovaný - když zbydou brambory od oběda, stačí přidat květák a je z toho báječná a lehká večeře. Věra Bibliková, Ústí nad Labem
Do 100 korun /26.02.13
 
Plněné sojové řízky

Plněné sojové řízky

Když nemáme chuť na maso. Denisa Tomášová, Frýdek-Místek
Do 100 korun /01.04.13
 
Rizoto s hráškem a pikantní klobásou

Rizoto s hráškem a pikantní klobásou

Jednoduchý, levný, rychlý a výborný pokrm z rýže, hrášku a pikantní klobásy. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno
Do 100 korun /25.04.13
 
Jarní masová roláda

Jarní masová roláda

Aby byla opravdu jarní, přidej ke špenátu hrst nasekaných mladých kopřiv. Alena Krátká, Hodonín
Do 100 korun /04.05.13
 
pravevprodeji04_19

Strana 56 z 58

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Sluníčko svítí, příroda láká a mně se nechce sedět doma, natož trávit hodiny u sporáku. Co s tím? Přece uvařit něco rychlého a hurá na výlet! Večer si posedíme s rodinou na zahradě, rozpálíme gril a budeme se kochat výhledem na letošní úrodu. Co s ní udělám? Upeču nějaký koláč nebo zavařím na později? Z receptů, které jste nám poslali, si jistě něco vyberu.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu