Reklama

Další články:

Žemlovka na slano

Žemlovka na slano

Nezvyklé, ale moc dobré. Michaela Pavlačková, Havířov
Do 100 korun /23.09.12
 
Kuřecí stehna na hořčici

Kuřecí stehna na hořčici

Kuřecím stehnům dodává netradiční pikantní příchuť orientální hořčice. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno
Do 100 korun /25.09.12
 
Polévka s krůtími kuličkami

Polévka s krůtími kuličkami

Stále vymýšlím nová jídla a toto je jedno z nich. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Do 100 korun /29.11.12
 
Rybářovy žampiony

Rybářovy žampiony

Výtečnou alternativou k žampionům jsou v houbařské sezóně muchomůrky růžovky (masáci). Václav Vanžura, Hradec Králové
Do 100 korun /21.02.13
 
Houbové knedlíky se špenátem

Houbové knedlíky se špenátem

Nemáš-li chuť na maso, uvař si ke špenátu tyto voňavé knedlíky, oblíbíš si je stejně jako my. Petra Malá, Pardubice
Do 100 korun /24.02.13
 
Rychlá večeře

Rychlá večeře

Květák nemusí být jenom obalovaný - když zbydou brambory od oběda, stačí přidat květák a je z toho báječná a lehká večeře. Věra Bibliková, Ústí nad Labem
Do 100 korun /26.02.13
 
Plněné sojové řízky

Plněné sojové řízky

Když nemáme chuť na maso. Denisa Tomášová, Frýdek-Místek
Do 100 korun /01.04.13
 
Rizoto s hráškem a pikantní klobásou

Rizoto s hráškem a pikantní klobásou

Jednoduchý, levný, rychlý a výborný pokrm z rýže, hrášku a pikantní klobásy. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno
Do 100 korun /25.04.13
 
Jarní masová roláda

Jarní masová roláda

Aby byla opravdu jarní, přidej ke špenátu hrst nasekaných mladých kopřiv. Alena Krátká, Hodonín
Do 100 korun /04.05.13
 
Vejce ve špenátu

Vejce ve špenátu

Pošmákne si celá rodina. Irena Ivanová, Ostrava
Do 100 korun /15.05.13
 
Kapustové čevapčiči

Kapustové čevapčiči

Jakmile se v obchodech objeví čerstvá kapusta, vymýšlím, jak ji uvařit. Hana Fialková, Hodonín
Do 100 korun /16.05.13
 
Brambory se šunkou pečené na mořské soli

Brambory se šunkou pečené na mořské soli

Na jaře můžeš špenát nahradit mladými kopřivami. Zuzana Jílková, Kolín
Do 100 korun /16.05.13
 
Sekaná se sýrem

Sekaná se sýrem

Domácí sekaná, která chutná každému. Kristýna Kolínská, Chlumec u Ústí nad Labem
Do 100 korun /29.05.13
 
Koláč s kuřecím masem a švestkami

Koláč s kuřecím masem a švestkami

Kombinace se sušenými švestkami je skutečně vynikající. Lucie Blahová, Slavičín
Do 100 korun /13.06.13
 
Zapečené brambory s brokolicí a nivou

Zapečené brambory s brokolicí a nivou

Chutný a zdravý oběd, který rozhodně nedá moc práce. Tereza Hájková, Ostrava-Hrabůvka
Do 100 korun /14.07.13
 
pravevprodeji04_19

Strana 56 z 57

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama