Reklama

Další články:

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Výborný je v létě k posezení s přátely a k pivečku.
Do 100 korun /07.06.12
 
Bramborový závin s uzeným masem

Bramborový závin s uzeným masem

Výborná roláda, netřeba více dodávat. Jana Trunečková, Brandýs nad Labem
Do 100 korun /13.08.12
 
Zapečené brambory s brokolicí

Zapečené brambory s brokolicí

Jednoduché, rychlé a chutné jídlo... Bez šunky lze uvařit i pro vegetariány. Lenka Rokosová, Plzeň
Do 100 korun /30.08.12
 
Zapečené rajčatové brambory

Zapečené rajčatové brambory

Příjemná obměna klasických zapečených brambor tě jistě překvapí. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Do 100 korun /03.09.12
 
Omáčka ze srdíček

Omáčka ze srdíček

Kuřecí srdíčka nám moc chutnají. Lucie Ožanová, Havířov
Do 100 korun /07.09.12
 
Rychlá klobásková omáčka

Rychlá klobásková omáčka

Když je velký hlad, hutná omáčka přijde vhod. Karin Dohnálková, Dubňany
Do 100 korun /21.09.12
 
Žemlovka na slano

Žemlovka na slano

Nezvyklé, ale moc dobré. Michaela Pavlačková, Havířov
Do 100 korun /23.09.12
 
Kuřecí stehna na hořčici

Kuřecí stehna na hořčici

Kuřecím stehnům dodává netradiční pikantní příchuť orientální hořčice. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno
Do 100 korun /25.09.12
 
Polévka s krůtími kuličkami

Polévka s krůtími kuličkami

Stále vymýšlím nová jídla a toto je jedno z nich. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Do 100 korun /29.11.12
 
Rybářovy žampiony

Rybářovy žampiony

Výtečnou alternativou k žampionům jsou v houbařské sezóně muchomůrky růžovky (masáci). Václav Vanžura, Hradec Králové
Do 100 korun /21.02.13
 
Houbové knedlíky se špenátem

Houbové knedlíky se špenátem

Nemáš-li chuť na maso, uvař si ke špenátu tyto voňavé knedlíky, oblíbíš si je stejně jako my. Petra Malá, Pardubice
Do 100 korun /24.02.13
 
Rychlá večeře

Rychlá večeře

Květák nemusí být jenom obalovaný - když zbydou brambory od oběda, stačí přidat květák a je z toho báječná a lehká večeře. Věra Bibliková, Ústí nad Labem
Do 100 korun /26.02.13
 
Plněné sojové řízky

Plněné sojové řízky

Když nemáme chuť na maso. Denisa Tomášová, Frýdek-Místek
Do 100 korun /01.04.13
 
Rizoto s hráškem a pikantní klobásou

Rizoto s hráškem a pikantní klobásou

Jednoduchý, levný, rychlý a výborný pokrm z rýže, hrášku a pikantní klobásy. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno
Do 100 korun /25.04.13
 
Jarní masová roláda

Jarní masová roláda

Aby byla opravdu jarní, přidej ke špenátu hrst nasekaných mladých kopřiv. Alena Krátká, Hodonín
Do 100 korun /04.05.13
 
pravevprodeji04_19

Strana 56 z 58

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu