Reklama

Další články:

Hermelín plněný houbami

Hermelín plněný houbami

Toto jídlo jsme si oblíbili a je častým pokrmem na našem stole, hlavně v době houbové sezóny. Rudolf Havlíček, Vír
Do 100 korun /16.05.12
 
Zapečená cuketová nádivka s bramborem

Zapečená cuketová nádivka s bramborem

Rychlé, levné, chutné! Martina Hejnyšová, Praha
Do 100 korun /23.05.12
 
Pečené brambory s tvarohovo-okurkovou omáčkou

Pečené brambory s tvarohovo-okurkovou omáčkou

Pokud chcete připravit rychlou a chutnou večeři, vyzkoušejte tento recept. Tereza Kalousová, Letohrad
Do 100 korun /27.05.12
 
Rajské krůtí rizoto

Rajské krůtí rizoto

Kulatozrnná rýže natural se konzistencí blíží rýži arborio určené na rizoto. Výborné rizoto ale připravíme i z basmati natural, která má příjemné ořechové aroma.
Do 100 korun /01.06.12
 
Hovězí na kořenové zelenině

Hovězí na kořenové zelenině

Naše oblíbená úprava hovězího. Barbora Gavláková, Havířov
Do 100 korun /06.06.12
 
Zapečené těstoviny s mletým masem

Zapečené těstoviny s mletým masem

Moc dobré a rychlé. U nás se po něm vždy zapráší. Ivana Šindelářová, Chrást
Do 100 korun /13.06.12
 
Plněná paprika po čínsku

Plněná paprika po čínsku

Paprika plněná mletým hovězím masem s červeným vínem. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno
Do 100 korun /15.06.12
 
Papriky plněné houbami

Papriky plněné houbami

Skvělé s čerstvým pečivem. Lucie Vaněčková, Lodhéřov
Do 100 korun /21.06.12
 
Bramborový salát s houbičkami a koprovou zálivkou

Bramborový salát s houbičkami a koprovou zálivkou

Salát podáváme z řízkem, steakem nebo jen tak samotný. Svetlana Kravchenko, Ostrava-Dubina
Do 100 korun /30.06.12
 
Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Výborný je v létě k posezení s přátely a k pivečku.
Do 100 korun /07.06.12
 
Bramborový závin s uzeným masem

Bramborový závin s uzeným masem

Výborná roláda, netřeba více dodávat. Jana Trunečková, Brandýs nad Labem
Do 100 korun /13.08.12
 
Zapečené brambory s brokolicí

Zapečené brambory s brokolicí

Jednoduché, rychlé a chutné jídlo... Bez šunky lze uvařit i pro vegetariány. Lenka Rokosová, Plzeň
Do 100 korun /30.08.12
 
Zapečené rajčatové brambory

Zapečené rajčatové brambory

Příjemná obměna klasických zapečených brambor tě jistě překvapí. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Do 100 korun /03.09.12
 
Omáčka ze srdíček

Omáčka ze srdíček

Kuřecí srdíčka nám moc chutnají. Lucie Ožanová, Havířov
Do 100 korun /07.09.12
 
Rychlá klobásková omáčka

Rychlá klobásková omáčka

Když je velký hlad, hutná omáčka přijde vhod. Karin Dohnálková, Dubňany
Do 100 korun /21.09.12
 
pravevprodeji04_19

Strana 55 z 57

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama