Reklama

Další články:

Paštika z vepřových jater

Paštika z vepřových jater

Chutná stejně jako paštika z husích jater. Tereza Šádková, Hradec Králové
Do 100 korun /17.02.10
 
Beskydská játra

Beskydská játra

Doporučuji všem, jsou opravdu výborná. Iveta Jurčová, Rožnov
Do 100 korun /18.02.10
 
Plněný celer se žampiony

Plněný celer se žampiony

Celer málokdo z nás používá v kuchyni často. A je to škoda, tahle zelenina má šmrnc! Lída Rýdlová, Plzeň
Do 100 korun /18.02.10
 
Rohlíkové ražniči

Rohlíkové ražniči

Jednodušší jídlo už neznám. Jarka Jurečková, Dvorce
Do 100 korun /20.02.10
 
Česnekový koláč

Česnekový koláč

Podávám ho hostům, výborně se hodí k vínu. Ivana Pavlíková, Brno
Do 100 korun /22.02.10
 
Brambory se zelím a salámem

Brambory se zelím a salámem

Každý, kdo ochutnal, byl mile překvapen. Vladimíra Machková, Frýdek-Místek
Do 100 korun /17.03.10
 
Slaná bábovka

Slaná bábovka

Určitě potěší všechny masožravce. Ivana Kolenáková, Kozlov
Do 100 korun /17.03.10
 
Špenátový nákyp

Špenátový nákyp

Tato zdravá a levná pochoutka se dá jíst buď jako samostatné jídlo, nebo jako příloha. Jan Dokoupil, Hradec Králové
Do 100 korun /17.03.10
 
Vejce v županu

Vejce v županu

Všem moc chutnají, jíme je teplé i studené po celý den. Jsou vhodné i jako netradiční pohoštění pro návštěvu. Radka Michalcová, Praha
Do 100 korun /19.07.10
 
Zapečené brambory s pórkem

Zapečené brambory s pórkem

Dělám je, když není čas na velké vaření. Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou
Do 100 korun /23.07.10
 
Brambory s nočky po staročesku

Brambory s nočky po staročesku

Recept jsem objevila v jedné staré kuchařce. Je to fakt pochoutka! Vlasta Malá, Chrudim
Do 100 korun /23.07.10
 
Sekaná z cukety, salámu a sýru

Sekaná z cukety, salámu a sýru

Vyzkoušejte netradiční sekanou z cukety, salámu a sýru, která výborně chutná teplá i za studena. Jana Anderová, České Budějovice
Do 100 korun /21.03.12
 
Zapečená kolínka na zelenině s uzeninou

Zapečená kolínka na zelenině s uzeninou

Tato rychlá‚ chutná a levná dobrota k obědu či k večeři udělá radost každému hladovému človíčkovi. Oceníte ji, hlavně když potřebujete rychle připravit vydatné papání pro spoustu...
Do 100 korun /08.04.12
 
Bůčková tlačenka

Bůčková tlačenka

Připravuji si ji sama, aspoň vím, co v ní je. Lenka Blizmanová, Městec Králové
Do 100 korun /16.02.13
 
Zapékané brokolicové rizoto

Zapékané brokolicové rizoto

Jídlo, které si zamilují všichni vegetariáni. Martina Balwarová, Karviná-Ráj
Do 100 korun /10.09.10
 
pravevprodeji04_19

Strana 50 z 58

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu